Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Thonish Studio Mobilje / Tavolina thonjsh

Tavolina thonjsh

nded Tabelë Nail Blue / Bardh Tavolina thonjsh nded Tabelë Nail Blue / Bardh
96,06 € *
2,13 € / 1000 g
-30%
nded Tryezë Nail Brown Tavolina thonjsh nded Tryezë Nail Brown
105,67 € *
2,35 € / 1000 g
-30%
Desk 2027 bp bardhë dy kabinete Tavolina thonjsh Desk 2027 bp bardhë dy kabinete
214,28 € *
-30%
Mini kabineti 969 i bardhë Tavolina thonjsh Mini kabineti 969 i bardhë
119,67 € *
-30%
Kabineti i kombinuar ii i bardhë Tavolina thonjsh Kabineti i kombinuar ii i bardhë
103,88 € *
-30%
Tavolinë qelqi 013c e bardhë Tavolina thonjsh Tavolinë qelqi 013c e bardhë
315,91 € *
-30%
Tabela kozmetike a-021 Tavolina thonjsh Tabela kozmetike a-021
126,22 € *
-30%
Tavolina druri 011c Tavolina thonjsh Tavolina druri 011c
169,35 € *
-30%
Azzurro midi 970 bardhë + rasti Tavolina thonjsh Azzurro midi 970 bardhë + rasti
139,99 € *
-30%
2022 vendosi dy kabinete Tavolina thonjsh 2022 vendosi dy kabinete
188,55 € *
-30%
tavolinë stil 2049 të bardhë Tavolina thonjsh tavolinë stil 2049 të bardhë
354,28 € *
-30%
Tabela kozmetike a-160 Tavolina thonjsh Tabela kozmetike a-160
87,84 € *
-30%
Tabela kozmetike a-229 Tavolina thonjsh Tabela kozmetike a-229
100,49 € *
-30%
Premium Kosmetiktisch 3050d Tavolina thonjsh Premium Kosmetiktisch 3050d
304,84 € *
-30%
Premium Kosmetiktisch 3050a Tavolina thonjsh Premium Kosmetiktisch 3050a
451,61 € *
-30%
Premium Kosmetiktisch 1032 Tavolina thonjsh Premium Kosmetiktisch 1032
225,80 € *
-30%
Dollap druri am-031 Tavolina thonjsh Dollap druri am-031
90,11 € *
-30%
Lente shtrënguese 2020 e bardhë Tavolina thonjsh Lente shtrënguese 2020 e bardhë
101,38 € *
-30%
Desk 2021 bardhë Tavolina thonjsh Desk 2021 bardhë
164,84 € *
-30%
tavolinë elegante 82 Tavolina thonjsh tavolinë elegante 82
451,38 € *
-30%
Gabbiano Gabbiano kabineti gb-35 Tavolina thonjsh Gabbiano Gabbiano kabineti gb-35
158,06 € *
-30%
Tabela Premium Cosmetic 1035a Tavolina thonjsh Tabela Premium Cosmetic 1035a
327,42 € *
-30%
Tabela kozmetike a-330 Tavolina thonjsh Tabela kozmetike a-330
85,59 € *
-30%
Tabela kozmetike a-400 Tavolina thonjsh Tabela kozmetike a-400
101,38 € *
-30%
Tabela kozmetike a-300b Tavolina thonjsh Tabela kozmetike a-300b
92,58 € *
-30%
Tavolina kozmetike A-280 Tavolina thonjsh Tavolina kozmetike A-280
90,11 € *
-30%
Tabela kozmetike a-290 Tavolina thonjsh Tabela kozmetike a-290
90,11 € *
-30%
Tabela kozmetike a-220 Tavolina thonjsh Tabela kozmetike a-220
149,03 € *
-30%
Tabela kozmetike a-402 Tavolina thonjsh Tabela kozmetike a-402
112,69 € *
-30%
Tavolina thonjsh - mobilje praktike dhe e rëndësishme në sallon thonjsh
Pa punë e duhura asgjë nuk po kandidon në sallon thonjsh. Tavolina thonjsh duhet të përmbushë kërkesat e ndryshme, kështu që nuk është vetëm i përshtatshëm, konsumatori, por edhe teknik thonjsh mund të punojnë në mënyrë efektive dhe ergonomically saktë. Përveç vegla të tjera të ndryshme në studio materialet dhe interierin e tabelës thonjsh punës është pajisja më e rëndësishme element. Kozmetikë tavolinat janë në dispozicion në dizajne të ndryshme dhe për të përmbushur dy kërkesat më të larta në studio të projektimit, si dhe kritere të rëndësishme rreth ergonomi, ndarjen e hapësirës dhe materiale.

Tavolina thonjsh mund të jetë bërë e materialeve të ndryshme. Është gjithmonë e rëndësishme që worktop të lëngjeve të ndryshme dhe substancave që janë përdorur në modelimin e thonjve, janë rezistente. Gjithashtu, pjatë duhet të jetë e lehtë për të pastruar dhe rezistent ndaj dëmtimit mekanik. Prandaj Sidomos shpesh gjen punojnë sipërfaqet e bëra nga të veshura bordit fibër druri apo përfundojë rrëshirë Melamine. Një sipërfaqe e mirë e punës është e lehtë për të pastruar dhe dezinfektoj dhe të strehojë dora qëndron, llambë UV-dritë dhe vegla të tjera të artit gozhdë. Si pajisje për vendin e punës mund të shfaqin qëndrim, integrimin e llampat për dukshmëri të shkëlqyer dhe të pajisjeve të tjera në countertop.

Një tabelë e mirë thonjsh është e pajisur me mbathje të ndryshme dhe compartments. Kjo i lejon të gjitha pajisjeve të punës të cilat janë të nevojshme për modelimin dhe manikyr, ruhet larg tidily dhe shpejt të arritshme. Në sirtarët e integruara të gjeni fotografi, Spot swirls dhe gels ndryshme dhe bojra zhvillohet në compartments dollap kontejnerë të mëdha të tilla si shishe magazinimit mund të ruhen me pastruese ose mbartës manikyrin e thonjve. Në veçanti, në qoftë se hapësira është e kufizuar, një manikyrist mirë-organizuar të përfshijë gjithçka që nevojitet për profesionale pajisje të projektimit thonjsh. Sipërfaqet e qetë dhe të qëndrueshme të bëjnë edhe në hapësirat e magazinimit gjithmonë për pastërti dhe higjienë. Sipërfaqet mund të pastrohen lehtë me një leckë të lagur dhe, si countertop vetë pandjeshëm ndaj substancave dhe të lëngjeve të përdorura në sallon thonjsh.

Kur zgjedhjen tryezë thonjsh për punën e artit thonjsh dhe hapësirës në dispozicion është marrë gjithmonë në konsideratë.Tabela e vetë duhet të jetë vendosur në mënyrë që nuk ka të shkëlqej nga dritat e sipërm apo dritare. Idealisht, burim drite godet anën e majtë mbi tryezë.
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€