Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

penne nail da comprare (Një listë nga KATIUSCIA PELLEGRINO)

Kutia e tipsave të thonjve, bosh Kutia e tipsave të thonjve, bosh
1,05 € *
0,66 € / 100 g
NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml
9,98 € *
9,98 € / 1000 ml
Vulosjen Llak i thonjëve Blue Pearl | 10 ml Vulosjen Llak i thonjëve Blue Pearl | 10 ml
5,46 € *
54,60 € / 100 ml
Vulosjen Llak i thonjëve Violet | 10 ml Vulosjen Llak i thonjëve Violet | 10 ml
5,46 € *
54,60 € / 100 ml
NDED xheli përfundimtar NDED | 30 ml NDED xheli përfundimtar NDED | 30 ml
9,71 € *
32,37 € / 100 ml
Scraper KONAD Speciale polake Scraper KONAD Speciale polake
1,24 € *
3,54 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt bardhë. | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Drejt bardhë. | 5 ml
0,99 € *
19,80 € / 100 ml
Set sfungjerësh KONAD Set sfungjerësh KONAD
11,36 € *
7,01 € / 100 g
Vulosjen Llak i thonjëve Pastel Pink | 10 ml Vulosjen Llak i thonjëve Pastel Pink | 10 ml
5,46 € *
54,60 € / 100 ml
Vulosjen Llak i thonjëve Zi | 10 ml Vulosjen Llak i thonjëve Zi | 10 ml
5,46 € *
54,60 € / 100 ml
Vulosjen Llak i thonjëve Gold | 10 ml Vulosjen Llak i thonjëve Gold | 10 ml
5,46 € *
54,60 € / 100 ml
Vula KONAD I vogël Vula KONAD I vogël
1,53 € *
4,37 € / 100 g
NDED xhel mbushës NDED | 15 ml NDED xhel mbushës NDED | 15 ml
3,16 € *
21,07 € / 100 ml
Vulosjen Llak i thonjëve Pink | 10 ml Vulosjen Llak i thonjëve Pink | 10 ml
5,46 € *
54,60 € / 100 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar