Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Primo acquisto (Një listë nga Alessandro Sgro)

Druri shkopinj portokalli Druri shkopinj portokalli
0,07 € *
0,29 € / 100 g
Vylet Nails pastrues thonjsh 100 ml Vylet Nails pastrues thonjsh 100 ml
3,77 € *
3,77 € / 100 ml
NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
2,99 € *
1,30 € / 100 g
Euro-Line mbushës Euro-Line mbushës
12,96 € *
86,40 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
NDED xhel në ngjyrë neon Glow Blue | 5 ml NDED xhel në ngjyrë neon Glow Blue | 5 ml
4,78 € *
95,60 € / 100 ml
Motive në formë zemre  bosh Jargavan Motive në formë zemre bosh Jargavan
0,34 € *
1,70 € / 100 g
-61%
Valixhe multifunksionale Zi Valixhe multifunksionale Zi
15,05 € *
15,05 € / 1000 g
NDED Soak-Off xhel mbushës NDED | 5 ml NDED Soak-Off xhel mbushës NDED | 5 ml
3,16 € *
63,20 € / 100 ml
nded Soak-Off xhel me ngjyrë Kuq | 5 ml nded Soak-Off xhel me ngjyrë Kuq | 5 ml
3,85 € *
77,00 € / 100 ml
NDED Soak-Off xhel ngjitës 5 ml NDED Soak-Off xhel ngjitës 5 ml
3,58 € *
71,60 € / 100 ml
Stickers Pranvera Stickers Pranvera
1,56 € *
Kutia e tipsave të thonjve me ndarje Kutia e tipsave të thonjve me ndarje
6,77 € *
8,16 € / 1000 g
-61%
Laps për thonj Glitter Argjendi | NDED Laps për thonj Glitter Argjendi | NDED
1,53 € *
6,38 € / 100 g
Fragmente guaskash për thonj Manushaqe Fragmente guaskash për thonj Manushaqe
1,46 € *
2,86 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë PURE NDED xhel me ngjyrë PURE
2,26 € *
45,20 € / 100 ml
Motive në formë zemre Rozë Motive në formë zemre Rozë
0,34 € *
3,09 € / 100 g
-61%
nded Soak-Off tretës xheli 100 ml nded Soak-Off tretës xheli 100 ml
5,51 € *
5,51 € / 100 ml
Pllaka kozmetike, mur dopjo bardhë. | 5 ml Pllaka kozmetike, mur dopjo bardhë. | 5 ml
0,56 € *
11,20 € / 100 ml
Fragmente guaskash për thonj Vjetër u rrit Fragmente guaskash për thonj Vjetër u rrit
0,44 € *
2,20 € / 100 g
-61%
Euro-Line xhel mbushës 15 ml Euro-Line xhel mbushës 15 ml
6,41 € *
42,73 € / 100 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar