Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

primo ordine (Një listë nga laura avella)

NDED shtresa bazë 15 ml NDED shtresa bazë 15 ml
2,34 € *
15,60 € / 100 ml
3,02 € *
NDED manikyr i tejdukshëm Qartë 29 NDED manikyr i tejdukshëm Qartë 29
2,86 € *
3,92 € / 100 g
NDED manikyr me efekt perle Bukuroshe 04 | 15 ml NDED manikyr me efekt perle Bukuroshe 04 | 15 ml
3,89 € *
25,93 € / 100 ml
NDED manikyr me efekt perle Brown 46 | 15 ml NDED manikyr me efekt perle Brown 46 | 15 ml
3,89 € *
25,93 € / 100 ml
NDED shirita fibrash qelqi NDED shirita fibrash qelqi
4,71 € *
13,46 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë pastele Pink Cream | 5 ml NDED xhel me ngjyrë pastele Pink Cream | 5 ml
6,33 € *
126,60 € / 100 ml
NDED mbushës për të carat 15 ml NDED mbushës për të carat 15 ml
2,26 € *
15,07 € / 100 ml
NDED manikyr i tejdukshëm Vjetër u rrit 53 NDED manikyr i tejdukshëm Vjetër u rrit 53
2,86 € *
2,98 € / 100 g
NDED manikyr i tejdukshëm Roza 51 NDED manikyr i tejdukshëm Roza 51
0,68 € *
1,01 € / 100 g
Vylet Nails pastrues thonjsh pa aromatikë Vylet Nails pastrues thonjsh pa aromatikë
4,86 € *
4,86 € / 100 ml
nded trajtim me kalcium 15 ml nded trajtim me kalcium 15 ml
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh
8,00 € *
23,53 € / 100 g
nded Limë me aromë nded Limë me aromë
from 0,31 € *
NDED xhel me ngjyrë pastele NDED xhel me ngjyrë pastele
2,26 € *
45,20 € / 100 ml
Sabrina Eyeliner Sabrina Eyeliner
0,62 € *
4,77 € / 100 g
nded Thonjsh pastruese Standard 1000 ml nded Thonjsh pastruese Standard 1000 ml
13,64 € *
13,64 € / 1000 ml
NDED xhel me ngjyrë 4D Ketri | 5 ml NDED xhel me ngjyrë 4D Ketri | 5 ml
4,10 € *
82,00 € / 100 ml
NDED xhel mbushës NDED 50 ml NDED xhel mbushës NDED 50 ml
16,24 € *
32,48 € / 100 ml
NDED Tekstil me fije qelqi xhel 15 g NDED Tekstil me fije qelqi xhel 15 g
5,44 € *
36,27 € / 100 g
-9%
NDED manikyr i tejdukshëm E kuqe 52 NDED manikyr i tejdukshëm E kuqe 52
0,68 € *
0,84 € / 100 g
0,62 € *
Sabrina Lip balm Bukuroshe Sabrina Lip balm Bukuroshe
1,46 € *
3,24 € / 100 g
1,56 € *
NDED mbulues tipsash NDED mbulues tipsash
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
NDED manikyr i tejdukshëm Rozë 21 NDED manikyr i tejdukshëm Rozë 21
0,68 € *
0,94 € / 100 g
NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml NDED pastrues special thonjsh Clear | 1000 ml
13,64 € *
13,64 € / 1000 ml
Rimel Rimel
2,12 € *
10,60 € / 100 g
NDED xhel faza 1 qartë | NDED 50 ml NDED xhel faza 1 qartë | NDED 50 ml
16,24 € *
32,48 € / 100 ml
Sabrina Lip balm Qershi Sabrina Lip balm Qershi
1,46 € *
3,24 € / 100 g
Fogkefe Fogkefe
0,65 € *
1,30 € / 100 g
0,62 € *
NDED manikyr përfundimtar 15 ml NDED manikyr përfundimtar 15 ml
2,34 € *
15,60 € / 100 ml
nded Thonjsh pastruese Standard 100 ml nded Thonjsh pastruese Standard 100 ml
6,33 € *
6,33 € / 100 ml
Vylet Nails pastrues thonjsh 100 ml Vylet Nails pastrues thonjsh 100 ml
3,77 € *
3,77 € / 100 ml
NDED xheli përfundimtar NDED 50 ml NDED xheli përfundimtar NDED 50 ml
16,24 € *
32,48 € / 100 ml
NDED manikyr me ngjyrë PURE Kapuçin 54 | 15ml NDED manikyr me ngjyrë PURE Kapuçin 54 | 15ml
3,89 € *
25,93 € / 100 ml
3,26 € *
NDED manikyr me ngjyrë PURE Rosa 55 | 15ml NDED manikyr me ngjyrë PURE Rosa 55 | 15ml
3,89 € *
25,93 € / 100 ml
NDED manikyr me ngjyrë PURE Yellow 58 | 15ml NDED manikyr me ngjyrë PURE Yellow 58 | 15ml
3,89 € *
25,93 € / 100 ml
NDED manikyr me ngjyrë PURE Violet 56 | 15ml NDED manikyr me ngjyrë PURE Violet 56 | 15ml
3,89 € *
25,93 € / 100 ml
NDED manikyr me ngjyrë PURE NDED manikyr me ngjyrë PURE
3,52 € *
23,47 € / 100 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar