Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Intimitet

Ne e vlerësojmë interesimin tuaj në nded. Trajtimin e kujdesshëm dhe të përpiktë dhe mbrojtjen e informacionit tuaj personal është e rëndësishme për ne. Më poshtë ju informojmë në mënyrë gjerësisht për trajtimin e të dhënave tuaja.

Mbledhja e të dhënave, përpunimin dhe përdorimin e të dhënave personale

Së pari, ne theksojmë se të gjitha të dhënat personale të konsumatorëve është e ruajtur në përputhje me rregulloret përkatëse të Aktit Mbrojtjen e të Dhënave Federale (BDSG) dhe Aktit TELEMEDIA (TMG) dhe të përpunuara.

Nded mbledh, përpunon dhe përdor të dhënat në internet konsumatorëve dyqan gjatë fillojë, në përfundim, në unwinding dhe unwinding në pjesën e prapme të një kontrate të shitjes në dyqanet tona online (B2B dhe B2C).

Të dhënat personale mblidhen vetëm nëse ju japin atë vullnetarisht, për shembull, kur hapjen e një llogari ose të hyjë në një pjesë të kontratës. Ne mund dyqan dhe procesin e të dhënave në fjalë kontratën e shitjes dhe në masën e nevojshme për ekzekutimin dhe zgjidhjen e kontratës së blerjes dhe për sa kohë ne jemi të detyruar të mbajnë këto të dhëna me ligj.

Ju gjithashtu mund të vizitoni faqet tona të internetit, pa zbuluar të dhënat e tyre personale. Dyqane nded vetëm qasje të dhënave pa referencë personale. Në thelb ne mbledhjen e përdorur aktualisht nga IP adresa e kompjuterit tuaj, data dhe koha, dhe tipi shfletuesit dhe faqet që ju të shikuara. Këto të dhëna janë analizuar nga nded vetëm për të përmirësuar ofertën tonë dhe të mos lejojë asnjë konkluzion mbi personin e tyre.

Të dhënat përdorimi dhe shpërndarja

Të dhënat personale që na p.sh. Kur urdhëron ose me e-mail (p.sh., emri juaj dhe adresa, adresa juaj e emailit ose data e lindjes), ne përdorim pa shprehur lejen tuaj, vetëm për qëllim të përpunimit porosinë tuaj. Informacioni juaj pagesa është përcjellë për agjencinë përgjegjëse për pagimin e bankës.

Pas përfundimit të kontratës dhe të paguajnë çmimin e plotë, të dhënat tuaja është ruajtur në lidhje me periudhat tatimore dhe komerciale magazinimit pas këtyre periudhave, megjithatë, fshihet, nëse nuk keni në përdorim të mëtejshëm të të dhënave tuaja në mënyrë eksplicite pranoi.

Ne ruani tekstin e kontratës dhe të ju dërgojnë të dhënat e rendit me email. Kushtet në çdo kohë ju mund të shikoni këtu. Ju mund të shikoni urdhrat e kaluara në llogarinë tuaj.

Kur regjistrimi për gazetën tonë, adresën e-mail juaj është përdorur vetëm për qëllime reklamimi. Kjo nuk do të kalojë për të palëve të treta. Ju gjithmonë mund të çabonoheni nga gazetën tonë.

Të dhënat tuaja është e konsumatorëve, për qëllime të procesimit të rendit dhe vlerësimin e shërbimeve tona, të përpunuara dhe të ruhen nga një palë e tretë.

Tre ditë pas porosinë tuaj ju do të kërkohet në emër të nded nga shqyrtimi i vlerësimit tonë furnizues eKomi një prej produkteve tona dhe dyqanet tona. Sigurimi i një vlerësimi është juaji. Si pjesë e porosinë tuaj, të dhënat e nevojshme për procesin e rendit të operatorit të çdo sistemi të pagesave të përdorura dhe të brendshme sistemin tonë postare do të ridrejtuar.

Vlerësimi i kreditit dhe rezultatin

Nëse ne të paguajnë paraprakisht, për shembull, kur bën një blerje në llogari, ne kemi marrë për të mbrojtur interesat tona legjitime nëse një kontroll kredive në bazë të një metodave matematikore statistikore në Schufa-s, Kormoranweg 5, 65201 Wiesbaden. Për këtë ne kemi nevojë për Bonitätsprüfung übermitteln të dhënave personale në Schufa-s Holding AG dhe të përdorin informacionin e përftuar në dispozicion nëpërmjet probabilitetit statistikor të paracaktuar për një vendim të balancuar në dispozicion me anë të ekzekutimit, Begründung ose përfundimin e kontratës.

Raporti i kredisë mund të përmbajë vlera probabilitet (vlerat score), të cilat janë të llogaritura në bazë të metodave të njohura shkencërisht matematikore dhe statistikore dhe inkorporojnë ata në llogaritjen e tyre, në mesin e të dhënave adresa tjera. Schutzwürdigen shqetësimet e tyre duke u dhënë në përputhje me dispozitat ligjore.

Të dhënave të sigurisë

Të dhënat tuaja personale është i mbyllur gjatë procesit arka duke përdorur SSL (Secure Socket Layer) në internet. Kartë krediti informacion nuk është ruajtur nga ne. Kur paguani me kartë krediti ose PayPal ju do të ridrejtuar në faqen e iPayment ofrues pagesës Paypal ose të përpunojë të dhënat tuaja. Nded siguron faqet e saj dhe sistemet tjera përmes masave teknike dhe organizative, kundër shkatërrimit, humbjes qasje modifikimin, ose shpërndarjen e të dhënave tuaja nga personat e paautorizuar. Qasje në llogarinë tuaj është e mundur vetëm pas hyrjes fjalëkalimin tuaj personal. Prandaj ju duhet gjithmonë të trajtojë informacionin tuaj konfidencial qasje dhe të mbyllë dritaren e shfletuesit kur ju keni përfunduar të komunikuar me ne, veçanërisht nëse ju ndani kompjuterin tuaj me të tjerët.

Revokimi i pëlqimit

Mëposhtme (s) pëlqimi (s) në qoftë se ju keni dhënë shprehimisht pëlqimin tuaj dhe ne Anglisht. Pas Aktit Gjerman TELEMEDIA, ne jemi të detyruar për të përdorur përmbajtjen e pëlqimit në çdo kohë pritje për rikthim. Ju mund të tërheqin pëlqimin tuaj (s) në çdo kohë me efekt për të ardhmen.

Të drejtat e tyre

Nëse ju nuk me regjistrimin e të dhënave pajtohen apo ata të bëhen të pasakta, do të shkaktojë nded në udhëzimet fshirje ose bllokimin e të dhënave tuaja ose të bëjë korrigjimet e nevojshme (ku kjo është e lejuar me ligj në fuqi). Ju mund të merrni informacion falas për të gjitha të dhënat personale të mbledhura gjatë që u nded. Për pyetje në lidhje me grumbullimin, përpunimin ose përdorimin e informacionit personal, zbulimi, korrigjimit, bllokimit ose fshirjen e të dhënave, ju lutem kontaktoni:

info@nded.com

ose na dërgoni kërkesën tuaj me postë ose me faks.

Lidhje me faqet tjera të internetit

Herë pas here ne ofrojme lidhje me faqet e internetit të palës së tretë. Edhe pse ne kujdes zgjidhni këto palët e treta, ne nuk mund të pranojë asnjë përgjegjësi ose detyrim për saktesine apo plotesine e sigurisë së informacionit dhe të dhënat e palës së tretë faqet e internetit. Vlen edhe për këtë Deklaratë nuk zbatohet për faqet e internetit të lidhura.

Përdorimi i cookies

Përdorimi i sherbimeve tona është bërë me përdorimin e cookies. Cookies janë fotografi të vogla që të ruajë parametrat e caktuara dhe shkëmbimin e të dhënave me sistemin tonë nëpërmjet shfletuesit tuaj. Në cookies të krijuara rastësisht kodin seancë dhe, ku ID klientit tuaj është ruajtur. Përveç kësaj, ne kemi shpëtuar, nëse është e mundur, një ID Filialin dhe anën e atyre të cilët vijnë jashtë në anën tonë. Parakusht është që ju keni cookie aktivizuara në shfletuesin tënd. Cookies të mbetet në kompjuterin tuaj dhe të na lejojë të njohin kompjuterin tuaj, kur ju Vizita e ardhshme (të ashtuquajturat cookie vazhdueshme). Kompanitë tona partnere nuk janë të lejuar për të mbledhur informacion personal në faqet tona të internetit përdor cookies për të proceduar ose të përdorin.

Të dhënat e shërbimeve të palëve të treta

Faqja jonë gjithashtu përdor Google Analytics, një shërbim web analytics ofruar nga Google Inc ("Google"). Google Analytics përdor "cookies", fotografi tekst që janë ruajtur në kompjuterin tuaj, për të analizuar përdorimin e internetit. Informacioni i gjeneruar nga cookie për përdorimin tuaj të kësaj faqe janë zakonisht transmetohen në një server të Google në SHBA dhe ruhen atje. Në rastin e aktivizimit të anonymization IP në këtë faqe interneti, IP adresa juaj do të jetë nga Google cunguar brenda Shteteve Anëtare të Bashkimit Europian ose palët e tjera të Marrëveshjes mbi Zonën Ekonomike Evropiane para. Vetëm në raste të jashtëzakonshme IP adresa e plotë është dërguar në një server të Google në SHBA ku shkurtuar. Në emër të pronarin e faqes Google do të përdorë këtë informacion për të vlerësuar përdorimin tuaj të faqes së internetit, hartimin e raporteve mbi veprimtarinë e internetit së bashku dhe për të siguruar përdorimin tjetër të internetit dhe shërbime të internetit të lidhura në lidhje me pronarin e internetit. Si pjesë e Google Analytics ofruara nga IP adresa e shfletuesit tuaj nuk do të bashkohen me të dhëna të tjera nga Google. Ju mund të refuzojë përdorimin e cookies duke zgjedhur parametrat e duhur në shfletuesin tuaj, ne do të nxjerr në pah, megjithatë, se në këtë rast ju mund të mos jetë në gjendje të përdorin të gjitha tiparet e kësaj faqeje do të jenë plotësisht. Ata gjithashtu mund të parandaluar zbulimin e gjeneruara nga cookie dhe lidhur me përdorimin tuaj të internetit (duke përfshirë adresën tuaj IP) në Google dhe përpunimin e këtyre të dhënave nga Google nga shkarkimit në dispozicion në linkun e mëposhtëm plugin për shfletuesin dhe instalim. Lidhja e tanishme është http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Faqja jonë e internetit përdor plugins ashtuquajturat sociale ("plugins") nga Facebook rrjet social, e cila është operuar nga Facebook Inc, 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Të plugins janë identifikuar nga një logo Facebook apo fjalët "social plug-in Facebook" shënoi. Një përmbledhje e Facebook plug-ins, dhe pamja e tyre mund të gjeni këtu: http://developers.facebook.com/plugins.

Nëse ju kërkoni një faqe të faqes sonë të internetit që përmban një plugin sociale, browser-i juaj krijon një lidhje të drejtpërdrejtë me serverat Facebook. Përmbajtja e plugin është nga Facebook direkt në shfletuesin tënd dhe nga që përfshihen në faqen e internetit. Duke integruar plugin Facebook merr informacionin që shfletuesi juaj është qasur në faqen përkatëse të faqes sonë të internetit, madje edhe në qoftë se ju nuk keni një llogari në Facebook apo nuk janë të regjistruar aktualisht në të Facebook. Ky informacion (duke përfshirë adresën tuaj IP) është transmetuar nga shfletuesit tuaj direkt në një server Facebook në SHBA dhe ruhen atje. Ju jeni regjistruar në Facebook, Facebook mund të caktojë vizitë në Facebook llogarinë tuaj direkt. Nëse ju ndërveprojnë me plugins, për shembull, "Like" button ose shtypni për të lënë një koment, informacioni përkatës është transmetuar drejtpërdrejt edhe në një server Facebook dhe ruhen atje. Informacioni do të jetë postuar në Facebook dhe miqtë Facebook tuaj duket. Facebook mund të përdorin këtë informacion për qëllime të reklamimit, hulumtim të tregut dhe design përshtatur e faqeve Facebook. Qëllimi i përdorimit të Facebook, interesave dhe profilet marrëdhënie janë krijuar, p.sh. përdorimi juaj i faqes sonë të internetit në aspektin e ju që shfaqet në Facebook Ads vlerësojë, do të informojë përdoruesit e tjerë të Facebook rreth aktiviteteve tuaja në web faqen tonë dhe për të siguruar të tjera të lidhura me përdorimin e shërbimeve të Facebook. Nëse ju nuk dëshironi Facebook për të mbledhur të dhëna rreth faqes sonë të internetit për bashkëpunëtorët Facebook llogarinë tuaj, ju duhet të dilni para se ju të vizitoni faqen tonë në Facebook. Për qëllimin dhe synimin e mbledhjes së të dhënave dhe përpunimin e mëtejshëm dhe përdorimin e të dhënave nga Facebook, dhe të drejtat tuaja dhe mënyra për të mbrojtur fshehtësinë tuaj, ju lutem shihni Vetësie Shënime të Facebook (http://www.facebook.com/policy.php).

Faqja jonë e internetit përdor "1" button, rrjet social Google Plus, e cila është operuar nga Google Inc, 1600 Amfiteatri Parkway, Mountain View, CA 94043, Shtetet e Bashkuara ("Google"). Butoni mund të identifikohet me simbolin "1" në një sfond të bardhë apo me ngjyrë. Kur ju vizitoni një faqe e faqen tonë të internetit, e cila përmban një buton të tillë, browser-i juaj do të lidhë direkt me serverat e Google-it. Përmbajtja e butonin "+1" nga Google direkt në shfletuesin tënd dhe nga që përfshihen në faqen e internetit. Prandaj ne nuk kemi ndikim në sasinë e të dhënave të mbledhura, me butonin e Google. Sipas Google, pa klikuar mbi butonin, nuk ka të dhëna personale është mbledhur. Anglisht vetëm në anëtarët e të dhënave të tilla, duke përfshirë adresën e IP, të mbledhura dhe të përpunuara. Për qëllimin dhe synimin e mbledhjes së të dhënave dhe përpunimin e mëtejshëm dhe përdorimin e të dhënave nga Google, si dhe të drejtat tuaja dhe mënyra për të mbrojtur privatësinë tuaj, ju lutem njoftimet Google privacy në "1" button: https://developers.google.com/+/web/buttons-policy FAQ: https://support.google.com/plus/answer/2403359?hl=en. Nëse ju jeni një anëtar dhe Google Plus Google nuk duan në faqen tonë të mbledh informacion në lidhje me ju dhe të lidhura me të dhënat tuaja anëtare të depozituara në Google, ju duhet të dilni para se ju të vizitoni faqen tonë të internetit në Google Plus.

Krijimi i profileve pseudonim përdoruesit për web analytics

Kërkesa të orientuar projektimit dhe optimizimin e këtyre zgjidhjeve web site dhe teknologjitë econda GmbH (www.econda.com) janë të regjistruara dhe ruhen si dhe të dhënat e gjeneruara nga këto anonime profilet e përdoruesve të të dhënave duke përdorur pseudonyms. Për këtë qëllim, cookies mund të përdoret për të lejuar njohjen e një shfletues të Internetit. User profilet nuk janë, megjithatë, pa pëlqimin e shprehur të vizitorit kombinuar me të dhëna rreth bartësit të pseudonim. Adresat IP të veçanta janë të pengohet menjëherë nga të dhëna, kështu që një caktimi i profilet e përdoruesve në adresat IP nuk është e mundur. Vizitorët e kësaj faqeje mund të këtë të dhënat e blerjes dhe objekti magazinimit në çdo kohë për të ardhmen këtu. (Shënim: Ju lutemi referojuni ju kundërshtojnë këtë link: http://www.econda.com/econda/company/data-protection/revocation-of-data-storage/)

Ndryshimet në këtë Deklaratë

Siç kemi futur produkte të reja ose shërbime, proceset ose Internet ndryshojë nëse Interneti dhe sigurisë kompjuterike të teknologjisë, është "Arkivi" update. Prandaj, ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar politikën siç duhet apo shtojcë. Ndryshimet ne do të publikojë këtu. Prandaj ju duhet të vizitoni këtë faqe rregullisht për të mësuar në lidhje me gjendjen aktuale të Privacy Policy.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar