Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

prodotti misti (Një listë nga Luigi Picone)

Perla me ngjyra për thonjtë Ndritshme kafe Perla me ngjyra për thonjtë Ndritshme kafe
0,44 € *
2,44 € / 100 g
-61%
Laps për thonj Argjend shkëlqim Laps për thonj Argjend shkëlqim
1,53 € *
6,38 € / 100 g
nded Nagelhautentferner 15 ml nded Nagelhautentferner 15 ml
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
Sprucim - Shishe Sprucim - Shishe
10,51 € *
20,21 € / 1000 g
NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
3,08 € *
1,34 € / 100 g
Motive në formë yjesh  bosh Ylber Motive në formë yjesh bosh Ylber
0,14 € *
1,08 € / 100 g
-42%
Temina për thonj Ar Temina për thonj Ar
0,15 € *
0,75 € / 100 g
-37%
NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh
8,00 € *
23,53 € / 100 g
Temina për thonj Trëndafili ylbertë Temina për thonj Trëndafili ylbertë
0,16 € *
0,80 € / 100 g
-33%
Motive në formë yjesh  bosh Jargavan Motive në formë yjesh bosh Jargavan
0,14 € *
1,00 € / 100 g
-42%
Temina për thonj E bardhë Temina për thonj E bardhë
0,31 € *
1,55 € / 100 g
Perla me ngjyra për thonjtë Argjend Perla me ngjyra për thonjtë Argjend
1,46 € *
8,11 € / 100 g
Perla me ngjyra për thonjtë Bourdeaux Perla me ngjyra për thonjtë Bourdeaux
0,44 € *
2,44 € / 100 g
-61%
Shirita për artin e thonjve Shkëlqim argjendi Shirita për artin e thonjve Shkëlqim argjendi
0,21 € *
4,20 € / 100 g
-62%
NDED xhel me ngjyrë EDITION Grunge | 5 ml NDED xhel me ngjyrë EDITION Grunge | 5 ml
6,33 € *
126,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë EDITION NDED xhel me ngjyrë EDITION
0,94 € *
18,80 € / 100 ml
Temina për thonj Rozë Temina për thonj Rozë
0,31 € *
0,65 € / 100 g
Euro-Line PURE xhel me ngjyrë Scarlet | 15 ml Euro-Line PURE xhel me ngjyrë Scarlet | 15 ml
6,41 € *
42,73 € / 100 ml
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar