Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Productos (Një listë nga Monica Josefina Brandao)

NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
3,08 € *
1,34 € / 100 g
4,84 € *
5,50 € *
0,62 € *
0,62 € *
NDED Ultrabond  laps mbushës NDED Ultrabond laps mbushës
3,12 € *
7,80 € / 100 g
4,03 € *
NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh
8,00 € *
23,53 € / 100 g
NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve
from 0,73 € *
14,60 € / 100 ml
Njolla vorbulluese për thonjtë Plastike, blu Njolla vorbulluese për thonjtë Plastike, blu
5,73 € *
11,46 € / 100 g
Gërshërë thonjsh Theksoi Gërshërë thonjsh Theksoi
4,03 € *
8,06 € / 100 g
nded Akrilik Liquid Premium nded Akrilik Liquid Premium
24,36 € *
24,36 € / 1000 ml
Limë për mbrojtjen e thonjve Limë për mbrojtjen e thonjve
2,26 € *
5,65 € / 100 g
nded pastrues manikyri me kuti dhe sfungjer nded pastrues manikyri me kuti dhe sfungjer
2,04 € *
1,36 € / 100 g
NDED  pastrues për mbetjet e ngjitësit 30 ml NDED pastrues për mbetjet e ngjitësit 30 ml
2,21 € *
7,37 € / 100 ml
nded trajtim me kalcium 15 ml nded trajtim me kalcium 15 ml
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
Njolla vorbulluese për thonjtë Plastike, zi Njolla vorbulluese për thonjtë Plastike, zi
2,54 € *
5,08 € / 100 g
nded Nagelhautentferner 15 ml nded Nagelhautentferner 15 ml
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
Shishe me sprucim 100 ml Shishe me sprucim 100 ml
1,94 € *
2,26 € / 100 g
Doreza njëpërdorimshme latex 100 St Doreza njëpërdorimshme latex 100 St
from 6,45 € *
11,32 € / 1000 g
18,76 € *
nded Thonjsh pastruese Standard 5000 ml nded Thonjsh pastruese Standard 5000 ml
31,68 € *
6,34 € / 1000 ml
Sprucim - Shishe Sprucim - Shishe
10,51 € *
20,21 € / 1000 g
0,25 € *
nded Akrilik Liquid Premium 100 ml nded Akrilik Liquid Premium 100 ml
7,14 € *
7,14 € / 100 ml
Penela akriliku 6 Penela akriliku 6
5,28 € *
NDED mbulues tipsash NDED mbulues tipsash
2,72 € *
18,13 € / 100 ml
24,51 € *
Shabllonet modelim, 500er roleve Shabllonet modelim, 500er roleve
7,96 € *
26,53 € / 1000 g
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar