Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

prossimo ordine (Një listë nga Alessia Perini)

Shtresë vezulluese E bardhë Shtresë vezulluese E bardhë
1,59 € *
8,83 € / 100 g
Temina për thonj Livando Temina për thonj Livando
0,16 € *
0,80 € / 100 g
-33%
Gurë normalë në formë katrore Kristal Gurë normalë në formë katrore Kristal
1,46 € *
29,20 € / 100 g
Fragmente guaskash për thonj Blu xhinse Fragmente guaskash për thonj Blu xhinse
0,44 € *
2,20 € / 100 g
-61%
Gurë normalë në formë katrore Bruz Gurë normalë në formë katrore Bruz
0,98 € *
16,33 € / 100 g
Shtresë vezulluese Argjend Shtresë vezulluese Argjend
1,59 € *
8,83 € / 100 g
Zemra prej guri normal Kristal Zemra prej guri normal Kristal
0,38 € *
2,00 € / 100 g
Zemra prej guri normal Kuqe Zemra prej guri normal Kuqe
1,46 € *
29,20 € / 100 g
Fragmente guaskash për thonj Psiko-kuq Fragmente guaskash për thonj Psiko-kuq
0,29 € *
0,18 € / 100 g
-37%
Gurë normal në formë ovale Kristal Gurë normal në formë ovale Kristal
1,46 € *
1,66 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë PURE Autumn Fuchsia | 5 ml NDED xhel me ngjyrë PURE Autumn Fuchsia | 5 ml
3,97 € *
79,40 € / 100 ml
Shtresë vezulluese Rozë Shtresë vezulluese Rozë
1,59 € *
8,83 € / 100 g
Gurë normalë në formë katrore Kuqe Gurë normalë në formë katrore Kuqe
1,46 € *
29,20 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë EDITION NDED xhel me ngjyrë EDITION
0,94 € *
18,80 € / 100 ml
Rondele për vëthë thonjsh Rondele për vëthë thonjsh
3,35 € *
-61%
NDED xhel me ngjyrë EDITION NDED xhel me ngjyrë EDITION
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
Motive në formë zemre  bosh Purpurtë metalike Motive në formë zemre bosh Purpurtë metalike
0,34 € *
1,70 € / 100 g
-61%
Pluhur vezullues pyll Pluhur vezullues pyll
1,59 € *
8,83 € / 100 g
Shirita për artin e thonjve Shkëlqim blu Shirita për artin e thonjve Shkëlqim blu
0,21 € *
0,18 € / 1000 g
-62%
Pluhur vezullues rozë Pluhur vezullues rozë
1,59 € *
8,83 € / 100 g
Temina për thonj Karaibe blu Temina për thonj Karaibe blu
0,31 € *
1,55 € / 100 g
Shtresë vezulluese I gjallë Shtresë vezulluese I gjallë
1,59 € *
8,83 € / 100 g
Shirita thonjsh Argjend Shirita thonjsh Argjend
1,53 € *
15,30 € / 100 g
Rondele me gurë normal, ngjyra të ndryshme Rondele me gurë normal, ngjyra të ndryshme
3,86 € *
15,44 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
Shirita për artin e thonjve Shkëlqim kuqe Shirita për artin e thonjve Shkëlqim kuqe
0,21 € *
1,24 € / 100 g
-62%
Forma lulesh Jargavan Forma lulesh Jargavan
0,44 € *
3,67 € / 100 g
-61%
NDED xhel me ngjyrë PURE NDED xhel me ngjyrë PURE
from 1,29 € *
25,80 € / 100 ml
Film thonjsh Ar Film thonjsh Ar
2,26 € *
12,56 € / 100 g
Pajisje për shpimin e thonjve Pajisje për shpimin e thonjve
3,97 € *
7,94 € / 100 g
Shirita thonjsh Zi Shirita thonjsh Zi
1,53 € *
15,30 € / 100 g
Nail art Shirita flitter vezullues Ari rozë Nail art Shirita flitter vezullues Ari rozë
0,32 € *
1,78 € / 100 g
-60%
Pluhur vezullues Wildberry Pluhur vezullues Wildberry
1,48 € *
2,47 € / 100 g
Pluhur vezullues Glitter Orange Pluhur vezullues Glitter Orange
0,14 € *
0,32 € / 100 g
-42%
NDED xhel në ngjyrë neon Glow Pink | 5 ml NDED xhel në ngjyrë neon Glow Pink | 5 ml
4,78 € *
95,60 € / 100 ml
Pluhur vezullues e bardhë Pluhur vezullues e bardhë
1,48 € *
3,08 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë EDITION Mandarin | 5 ml NDED xhel me ngjyrë EDITION Mandarin | 5 ml
6,33 € *
126,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë pastele Blue Cream | 5 ml NDED xhel me ngjyrë pastele Blue Cream | 5 ml
6,33 € *
126,60 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë pastele NDED xhel me ngjyrë pastele
2,26 € *
45,20 € / 100 ml
Pluhur vezullues Neon gjelbër Pluhur vezullues Neon gjelbër
1,59 € *
8,83 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë EDITION NDED xhel me ngjyrë EDITION
1,29 € *
25,80 € / 100 ml
Nail art Shirita flitter vezullues Argjendi rrit Nail art Shirita flitter vezullues Argjendi rrit
0,32 € *
1,78 € / 100 g
-60%
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar