Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Proximo pedido (Një listë nga Mar Felipe Quilez)

NDED pluhur akriliku E bardhë | 1000 g NDED pluhur akriliku E bardhë | 1000 g
69,06 € *
69,06 € / 1000 g
nded tretës akriliku nded tretës akriliku
5,51 € *
5,51 € / 100 ml
Vylet Nails Studio Edition mbushës 15 ml Vylet Nails Studio Edition mbushës 15 ml
12,01 € *
80,07 € / 100 ml
NDED 4 tuba UV pajisje me ndriçim Argjend NDED 4 tuba UV pajisje me ndriçim Argjend
19,33 € *
11,05 € / 1000 g
NDED Ultrabond  laps mbushës NDED Ultrabond laps mbushës
3,12 € *
7,80 € / 100 g
NDED pluhur akriliku Qartë | 1000 g NDED pluhur akriliku Qartë | 1000 g
69,06 € *
69,06 € / 1000 g
Pincetë në formë këmbe kali Pincetë në formë këmbe kali
2,03 € *
10,15 € / 100 g
NDED tamponë në formë rrotulle NDED tamponë në formë rrotulle
3,08 € *
1,34 € / 100 g
NDED lëngje akriliku profesionale 1000 ml NDED lëngje akriliku profesionale 1000 ml
24,36 € *
24,36 € / 1000 ml
NDED pluhur akriliku Rozë | 1000 g NDED pluhur akriliku Rozë | 1000 g
69,06 € *
69,06 € / 1000 g
Vylet Nails mbushës tipsash 15 ml Vylet Nails mbushës tipsash 15 ml
10,56 € *
70,40 € / 100 ml
nded Akrilik Liquid Premium 100 ml nded Akrilik Liquid Premium 100 ml
7,14 € *
7,14 € / 100 ml
NDED pluhur akriliku Qartë | 30 g NDED pluhur akriliku Qartë | 30 g
9,58 € *
31,93 € / 100 g
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar