Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Thonjtë artet seti

Thonjtë artet seti

Kush nuk do të duan të marrin mundimin për të vënë së bashku komponentët për thonjsh krijues thonjsh nga dyqani është vetëm e drejtë me kits artit thonjsh. Elemente të ndryshme të projektimit në ngjyra të ndryshme janë vënë së bashku në grupe kështu atë kompozime gjithmonë të reja dhe unike. Thonjtë janë të dizajnuara si një diçka tërheqëse, stoli dhe të biznesit kartë të vjetërohet dhe thonjsh studio, ku thonjsh ishte projektuar.

Në grupe të gjithanshëm thonjsh çdo elemente përputhen në hije ngjyra të ndryshme janë të kombinuara. Nëse këto janë përdorur si një dizajn në thonjsh, thonjsh duket shumë profesionale dhe të qëndrueshme. Aplikacionet dhe kompozime janë të mundshme, ndërsa në shumë variante, nuk ka kufizime për të imagjinatës. Varësi të elementit mund përdorim njëherësh përmbajtjen e grupe të ndryshme. Kështu grimcat glitter përshtaten në mënyrë të përkryer me unazë neoni apo sequins, të cilat përdoren edhe në ngjyra neoni. Gjithashtu, të gjitha forma të ndryshme grimcë apo stil glittery në forma të ndryshme mund të kombinohen mirë. Siç mund të rrjedhin nga një shumëllojshmëri e sequins, Butterflys dhe thekon një peizazh unik të vogël në dizajn thonjsh që është sigurisht një tërheqëse bujshme sy. Varësisht nga rasti, ngjyrat dhe elemente mund të zgjidhen të jenë delikate apo goditës thonjsh thonjsh është krijuar.

Për ata që duan krijoi edhe thonjsh vlerë për të cilat njollat në grup janë ideale. Nëse Një teknikë Stroke, përdorimi i thonjsh stilolapsa thonjsh ose aplikimi i ngjyra me një furçë - ky grup përfshin hije të shumta që mund të përzier me njëri-tjetrin. Për të krijuar thonjsh direkt me gels UV, përcakton xhel ngjyra që janë në dispozicion, për shembull në ngjyrat pastel ose ngjyra të forta janë të forta. Ton thonjsh në ton është aq e lehtë për të luajtur, rezultati është një gjë vazhdimisht rrumbullakët.

Përcakton thonjsh nga dyqanin tonë janë aq i mirë sa ato për sallon profesional thonjsh për përdorimin tuaj personal. Ka, gjithashtu, përcakton janë shumë të popullarizuara për shkak jo vetëm të tëra përpilimet e, çmimi i bindur. Rummaging në këtë kategori, secili përdorues do të gjeni atë shpejt dhe është i sigurt për të gjetur të drejtën kit thonjsh thonjsh për nevojat tuaja. Përveç përcakton të gjitha të tjera zbaton dhe vegla për projektimin përsosur thonjsh dhe modelimit afat-jetës janë në dispozicion në dyqanin nded!

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€