Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Sete Akriliku

Sete Akriliku

Sete motorino për dizajn gozhdë vendos me akrilik

Nëse për shkak të stresit të vazhdueshëm thonjtë tuaj e kanë humbur shkëlqimin e tyre natyral dhe duken të topitur dhe të thyer, atëherë ata kanë nevojë për relaksim. Manikyri, xheli, tretësit dhe ngjitësi ndikojnë negativisht tek thonjtë duke i tharë dhe duke i bërë ata të vuajnë– duke zbehur kështu shkëlqimin e pamjes suaj. Por kjo nuk duhet të jetë një situatë afatgjatë – thonjtë artificialë bëjnë të mundur relaksimin e thonjve natyralë, nuk është nevoja që ju të dilni në publik me thonj të pa kuruar që estetikisht të vrasin syrin. Thonjtë artificialë pranojnë të gjitha ngjyrat, shkëlqyesit, xixat dhe stolitë që pranojnë edhe thonjtë natyralë. Kështu thonjtë artificialë ngjiten mbi thonjtë natyralë me anë të një shtrese të hollë ngjitësi, në mënyrë që thoi që është poshtë të mund të relaksohet – thonjtë artificialë shërbejnë gjithashtu edhe si mburojë nga dëmtimet mekanike si p.sh nga përdorimi i përditshëm i kompjuterit, nga puna në kasë në supermarkete apo nga punë fizike të ngjashme. 

Thonjtë e akrilikut janë më të fortë se thonjtë e xhelit. Ato krijohen nga kombinimi i pluhurave me tretësit dhe sapo thahen ato krijojnë një shtresë të qëndrueshme mbi thua e cila më pas mund të trajtohet si një thua natyral. Ato mund të modelohen, të lyhen, të bëhet piercing dhe të dekorohen ashtu si thonjtë natyralë. Ju mund të mbani këto thonj të gjatë dhe të bukur  për aq kohë sa thonjve tuaj natyralë të jenë relaksuar.

Në asortimentin tonë ju do të gjeni dy sete, që ofrojnë gjithçka që ju nevojitet për realizimin e thonjve të akrilikut. Njëri nga setet është për përdorim privat shtëpiak dhe tjetri për përdorim në studio dhe për nevoja të dizenjuesve profesionistë. Një manual i detajuar për realizimin e thonjve artificialë kompleton këtë ofertë.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€