Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Sete Akriliku
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Vylet Nails set akriliku
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Vylet-Nails artit gozhdë harton akrilik vendosur për studiot profesionale gozhdë përfshin pajisjet bazë për modelimin gozhdë përsosur.-Vylet Nails gozhdë harton artit vendosur akrilik në studio më të lartë të cilësisë direkt nga prodhuesi Vylet-Nails.

   1x vylet-Nails pluhur akrilik, Type: 30g të qartë

   1x vylet-Nails pluhur akrilik, Type: Rose 30g

   1x vylet-Nails pluhur akrilik, Type: 30g bardhë

   1x vylet-Liquid thonjtë akrilik, Type: 100ml

   Fotografi 3x Pro vetëm 100/180

   3x fotografi profesionale lakuar 100/180

   Buffer 1x

   1x shkëlqim të lartë bllok lustrim blu

   1x vylet-Cleaner Nails, Type: 100ml Speciale

   1x Brush akrilik

   1x Glass Dappen Dish

   1x Vylet-Nails Studio-Edicioni abetare, Type: 15ml

   1x Tip-Box 100 këshilla

   2x Nail Ngjitës 3ml

   Cutter 1x Nail

   1x palisandër Sticks

   1x Cosmetic swabs-rul 500 copë

   1x një doracak të hollësishëm udhëzim "

Përmasat
+
0.07 Metër (m)
0.083 Metër (m)
0.004 Metër (m)
Vulë
+
udhëzime
+

Hapi 1: Filloni duke mbushur solucionin në enën dappen.

Hapi 2: Materialin mbajeni të gatshëm për ta marrë.

Hapi 3: Tani mund t'i sheshoni thonjtë tuaj me anë të zbutësit (Buffer) që është i bashkangjitur në pako.

Hapi 4: Atëherë nuk mund të shihet asnjë pjesë me shkëlqim, largoni pluhurin nga thonjtë.

Hapi 5: Sipas dëshirës ju mund të ndërmerrni edhe një zgjatje të thonjve tuaj natyral përmes këllëfëve që janë të bashkangjitura.

Hapi 6: Gjeni këllëfin përkatës për secilin nga thonjtë.

Hapi 7: Ne vendin për ngjitje të këllëfit aplikoni ngjitësin përkatës.

Hapi 8: Ngjiteni këllëfin në thonin e paraparë.

Hapi 9: Gërryeni pjesët e jashtme të këllëfit. Kujdes mos të gërryeni thonjtë natyral.

Hapi 10: Largoni pluhurin

Hapi 11: Tani mund të filloni me modelimin duke futur furçën akrilike në enën dappen.

Hapi 12: Furça ngopet me materien e lëngshme, dhe pastaj të futet maja e furçës në pluhurin akrilik.

Hapi 13: Tani është përfituar një masë kremoze e cila mund të përhapet mbi thonj me qëllim të përpunimit.Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.375
Përmbledhje
5
3
4
5
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar