Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues /

vendos Color Gel

Vendos xhel ngjyrë në dyqan nded janë bërë zakonisht prej xhel ngjyra UV, të cilat janë gjithashtu në dispozicion si çështje personale. Pra, zëvendësimi i produkteve të veçanta nga të caktuar është shumë e thjeshtë dhe të gjitha ngjyrat janë gjithmonë plotësisht në dispozicion. Veçanërisht interesante është kombinimi i ngjyrave të ndryshme me të njëjtën cilësi apo të njëjtën ngjyrë me textures të ndryshme. rezultati është thonjsh efektet e artit që zbulojnë diçka të tyre të veçantë dhe të veçantë vetëm në shikim të dytë. dallimet në ngjashmëritë e nuanca ngjyrë janë të theksuar dhe kjo krijon një vepër arti të mrekullueshme në çdo thonjte. veçanërisht funny dhe ajo në mënyrë efektive vepron kur ngjyrat individuale të vendos shpërndahen kunterbunt ose në ritëm për thonjtë. rezultati është një përzierje e gjallë fullcover që është krejtësisht e ndryshme dhe ka elemente të përbashkëta por në çdo thonjte.
 
Color xhel sete janë edhe kits motorino ideale për fillestar. Zgjedhja e ngjyrave të ndryshme e bën eksperimentin e parë të lehtë, veçanërisht e përshtatshme janë grupe me xhel medium-ngjyra që kanë një efekt mjaltë përtej dhe madje edhe vetë e tyre. Avantazhi i këtyre gels: punë të përpunuar dorëzimit, e cila llogaritet kryesisht për fillestar në dizajn thonjte kështu ka disa pengesa. Zgjedhja në dyqan nded përmban Farbgel vendos nga shumëllojshmëri nded si dhe kombinimet e primit e veçanërisht fisnike dizajnit vepron gozhdë.
 
Kur të blesh një ngjyrë grupe xhel me xhel UV të ndryshme është që të theksohet se shtresë bazë, ndërtues dhe pallto të lartë nuk janë në një grup me një rregull përmbajnë. E njëjta gjë vlen edhe për llambë të lehta UV. grupe të xhel ngjyrë të përbëhet ekskluzivisht nga xhel ngjyra me ngjashmëri. Edhe elemente të artit thonjte që mund të kombinohen në mënyrë të shkëlqyer me më xhel me ngjyra, duhet të porositen veçmas. Për të sapoardhurit në dizajn thonjte, të cilët duan të jenë të pajisur mirë që nga fillimi, ne rekomandojmë grupe të plotë si një starter kit nga tonë shumëllojshmëri Nail Art.
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€