Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Sete Gel Llak

Sete Gel Llak

Përfundon të qëndrueshme që nuk do të bie me siguri me ngjyra nga të sete gel llak jetë e mundur. Të veshje të karbonit me cilësi të lartë janë projektuar për të mbajtur edhe nën ngarkesë në gozhdë dhe shqetësohen për kohë të gjatë për një ndërfaqe të përsosur dhe të bukur. Të kombinime me ngjyra në grupe gjithmonë e mundshme për të krijuar kombinime të reja për çdo rast e drejta polish thonjsh UV është në dorë. Në disa grupe, mjete të ndryshme janë të përfshira gjithashtu si një accessory, kështu që me ndihmën e përmbajtjes së një modelimit të plotë thonjsh është e mundur.

Liqenet e karbonit të sigurojë në disa avantazhe të aplikimit. Së pari, me cilësi të lartë e veshje UV mund të përpunohen lehtësisht dhe kontratë pas kontrate nga ana e viskozitetit të veçantë të vetë të qetë. Kjo eliminon lustrim ose bluarje punë, thonjsh duket e përsosur nga fillimi dhe për disa javë.Karbonit në bojë e bën në shenjë veçanërisht rezistente ndaj stresit mekanike dhe streset e tjera. Përveç kësaj, një shimmer joshëse që thekson madhështi ngjyra, për thonjtë të përsosur të bukura, tërheq vëmendjen për vetë ofron. Kërkesa për qëndrueshmëri të gjatë është e rendit tepër i përpiktë në shtresa të holla. Çdo shtresë duhet të shërohet veçmas nën llambës UV. Numri i shtresave varet nga intensiteti dëshiruar të ngjyrës dhe dizajnit. Të veshje karbonit nga sete gel llak mund të jenë të përziera dhe të kombinuara për efekte krijuese të artit thonjsh.

Ne ofrojmë në dyqanin tonë online për grupe të ndryshme motorino. Gjithmonë të përfshijë disa sisteme bojë UV për hije të ndryshme të koordinuara dhe një fletë udhëzim të detajuar. Opsionale, kits përfshijnë pajisje shtesë si një llambë të lehta UV, Remover ose Zelletten. Gjithashtu Buffer, dorëzimi, shkopinj palisandër dhe lustrim të naftës janë në grupe të ndryshme të kenaqesive.

Me kits tona motorino mund të jetë aplikimi i thjeshtë i veshjeve UV karbonit provë me lehtësi. Mund të aplikohet në gel llak në gozhdë natyrore si edhe në gozhdë akrilik apo xhel modeluar. Si një bazë në thonjsh natyrore të rekomandojë një shtresë bazë për të mbrojtur thonjsh nga ndryshimet ngjyra. Për një edhe më të mirë të përshtaten një agjent bashkim është aplikuar në xhel bazë ofron. Të thonjsh polishes ngjyra UV kombinojnë avantazhet e manikyrin e thonjve dhe xhel UV në një produkt dhe premtoj me shkëlqim, ngjyra të gjata të ndritshme dhe qëndrueshmëri më të mirë!

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€