Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Sete provë
NDED set prove me akrilik

Details
+

"gozhdë Nail design akrilik vendosur në cilësisë më të lartë studio direkt nga prodhuesi Nail-Design-Euro-Discount. design akrilik gozhdë kit për tregti dhe shitje me pakicë në zbritje të çmimeve.

1x Nail Design agjent abetare lidhjes
1 x 5g akrilik pluhur-i qartë
100ml 1x Nail Design akrilik Liquid
10x Tips

Provoni akrilik tonë të projektimit të sistemit gozhdë me rezultate unik. "

Përmasat
+

0.15 Metër (m)
0.099 Metër (m)
0.044 Metër (m)

Vulë
+

Ngurtësim përmes ajrit

Modelim thonjësh pa pajisje ngurtësuese: Zbukuroni thonjtë natyral ose thonjtë artificial pa pajisje teknike,duke mos qenë të varur nga energjia elektrike. Produktet e shënuar me këtë etiketë ngurtësohen vetvetiu përmes ajrit.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.75

Përmbledhje

5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar