Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Sete provë
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Mostra UV Get Set, i madh për hapat e parë në modelimin xhel UV
Details
+
"UV xhel Nail design model i studios gozhdë cilësi më të lartë direkt nga prodhuesit. gozhdë design UV xhel modele në hap me kohën e zhvillimit të UV-xhel.

Abetare 1x
1x 5ml xhel bazë gozhdë design
1x 1-Faza xhel 5ml mesme viskozitetit
10x design thonjsh (filter) French Tips

Provoni gels tonë dhe këshilla në hartimin abetare gozhdë + 2 gels variant: me kosto të ulët dhe efektive opsion ".
Përmasat
+
0.082 Metër (m)
0.101 Metër (m)
0.057 Metër (m)
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar