Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Sete provë
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Paketa surprizë e nded me Nageldesign- & kozmetike
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Nëse ju pëlqen surpriza, ju do të doni të nded paketën e papritur! Kjo është një pako e vërtetë surprizë me vetëm produkte të cilësisë më të lartë nga gamën tonë. Ne ofrojmë paketa si çdo mostër të vendosur individualisht. Një shumëllojshmëri të gjerë të produkteve nga fushat e dizajnit gozhdë dhe kozmetikës rritje në Starter Kits dhe të përgatisë klientët tanë të lumtur. Prandaj, nded paketë tonë Surprise paraqet mundësi të përkryer për të mbledhur furnizimet tuaj në një çmim të arsyeshëm të drejtë përsëri.


Si zakonisht të bindur e produkteve të përfshira me studio e tyre me cilësi të lartë. Të gjitha produktet në përputhje me kërkesat e standardeve aktuale evropiane. Gels përfshira janë prodhuar në përputhje me gjendjen e fundit të hulumtimit UV-xhel. Ky grup mostër nuk është vetëm një mundësi për të bërë veten të lumtur. Gjithashtu si dhuratë për teknikë miqësore gozhdë dhe miqtë nded paketë surprizë është shumë i mirë.

Përmasat
+
0.368 Metër (m)
0.222 Metër (m)
0.146 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar