Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Sete Xhel
Thonjsh modeli bazë lokacioni për shtëpinë: UV xhel starter kit në një rast

Details
+

"Nail Design Set UV Gel në një rast të volitshëm alumini për multi-funksion Salons gozhdë profesional. Nail Design Set UV Gel direkt nga prodhuesi Nail-Design-euro-Discount për dizajn profesional gozhdë.

Grup përbëhet nga:
- 1 rast shumë funksion-
- Pjesërisht pasqyruar 1x llamba UV (4x9W)
100ml 1x Nail Cleaner -
- Buffer 1x
- 1 x 3G Ngjitës Nail
- 1x UV-1-Faza Gel 15ml
- fotografi 1x profesionale vetëm 180/100
- 1x druri strips Rose (5 copë)
- 1 brushave
- 50 Këshilla
- 1 x manual detajuar "

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

5

Përmbledhje

5
7
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar