Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Sete Xhel
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Me motorino UV xhel set NAIL-EON sukses çdo thonjsh
Details
+
"UV Gel Nail Design kit Starter është ideal për shtëpi apo sallon celular gozhdë. UV Gel Nail Design kit Starter nga prodhuesi i sallon gozhdë cilësisë më të lartë.

- UV Gel Nail Design Starter Set është e përkryer për shtëpi apo celular sallon gozhdë

Njësi Light:
- njësia 1-dritë shërimin (4x 9Watt)
- 3 timer minutë operacion i vazhdueshëm
- Mirror

UV-gels:
- 5ml 1x xhel abetare
- 1 ndërtues u rrit 5ml
- 1x 5ml bardhë Frenchgel
- 1x nënshkrimin 5ml xhel
Këshilla dhe Ngjitës:
- 1x pro-tip kuti të mbushura me 100 këshilla
- 1xNagelkleber 3ml à
Tools:
- 1x krom pro-Tip Cutter
- 1 brushave
- 2 fotografi Studio Profesionale, drejt, 100/180
- 1x Buffer / bllok lëmues
- 1x druri strips Rose (5 copë)
- 1x tableta qelizë 500Stück
Ngjyra të veçanta dhe të lëngjeve:
100ml 1x Nail Cleaner Special -
- 1 abetare
- udhëzues 1x modelimit "
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5
Përmbledhje
5
30
4
16
3
3
2
1
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar