Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Sete Xhel
NDED set profesional për mbushje me UV

Details
+

"design UV Professional gozhdë xhel gozhdë shtoj kit të cilësisë më të lartë studio direkt nga prodhuesi Nail-Design-Euro-Discount. design UV Professional gozhdë xhel shtoj kit është në hap me kohën e hulumtimit dhe në këtë mënyrë të përsosur për Salons gozhdë profesionale.

Design UV Professional gozhdë xhel shtoj kit nga dizajni gozhdë Seria € Discount:

- 1x 5ml frëngjisht butë-xhel bardhë
- 1 5ml Frëngjisht-pink-qumështi xhel
- 1x 1-faza e mesme xhel 15ml
- 1x u rrit ndërtimin 5ml xhel
- abetare 1x Gel 5ml
- 1 abetare
- 1 15ml Qendra Base
100ml 1x Nail Cleaner Special -
- 1 x 100ml Tiplöser
100ml 1x brushave Cleaner -
- 1x brushave Pro Studio
- 1x Zellettenpads 500pcs. në një listë
- banane 10x fotografi (180/100)
- 2x bllok Buffer Feil
- 5x 3G á Ngjitës Tip
- 1x Care 15ml Cuticle naftës

Çmimi i Pops
Save mbi 30% në krahasim me artikuj individuale! "

Përmasat
+

0.22 Metër (m)
0.288 Metër (m)
0.164 Metër (m)

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.3125

Përmbledhje

5
6
4
9
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar