Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Sete Xhel
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails NAIL-EON set me xhel UV
Details
+
Vylet-Nails design gozhdë UV xhel caktuar është e përkryer për Salons gozhdë profesionale. Vylet-Nails Nail art UV xhel vendosur të cilësisë më të lartë direkt nga prodhuesit Vylet-thonjve dhe Naileon.

- Ideal për hapi juaj i parë në vetë-Studio Owner

Njësi Light:
- 1 x dritë gozhdë shërimin e projektimit në të bardhë apo argjendi (4x 9Watt)
- Me 3 minuta timer

UV-gels:
- 1x Vylet-Nails Studio-edicion, abetare, Type: 15ml
- 1x Vylet-Nails Studio-edicion, type: lidhjes 15ml
- 1x Vylet-Nails Studio-edicion Builder Gel, Type: u rrit - 15ml qartë
- 1x Vylet-Nails Studio-botim francez me ngjyrë, Type: White 15ml
- 1x Vylet-Nails Studio-edicion Finish Gel, Type: 15ml

Këshilla dhe Ngjitës:
- 1x pro-tip kuti të mbushura me 500 këshilla
- 1x Design Nail Nail 3ml Ngjitës

Tools:
- 1x krom pro-Tip Cutter
- 1x Nail furçë Design Studio-xhel
- 10x Pro Studio banane dosjeve, 100/180, të renditura sipas
- 10x profesionale vetëm studio paraqitjen, 100/180, të renditura sipas
- 1x Nail Design Buffer / bllok lëmues
- 1x Rose Wood Sticks (5 copë)
- 1x tableta qelizë 500Stück

Ngjyra të veçanta dhe të lëngjeve:
100ml 1x Nail Cleaner Special -

- 1 dizajn profesional udhëzime gozhdë punë
Vulë
+
UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar