Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Sete Xhel
Vylet Nails set për thonj me probleme - xhel UV

Details
+

"Vylet-Nails thonjtë problemi gels UV direkt nga prodhuesi në ballë të UV-xhel zhvillimit. Vylet-Nails thonjtë problemi gels UV në cilësinë më të lartë studio direkt nga prodhuesi Vylet-Nails.

- Vylet-Nails thonjtë problem i gels UV për të gjitha llojet e gozhdëve ekskluzivisht nga kompania jonë
    prodhuar

- Latest UV-xhel teknologji fund me aderimin 100% për
    thonjtë problemi

Përmbajtja:

- Vylet Revolucioni-Nails abetare, Type: 15ml

- Vylet-Revolution Nails, type: lidhjes 15ml

- Nails Vylet-revolucionit ndërtues xhel, type: rose - 15ml të qartë

- Vylet-xhel revolucionit thonjtë french, Type: 15ml bardhë

- Vylet-revolucionit xhel thonjtë nënshkrimin, Type: 15ml

- Udhëzimet UV Gel modelimit
 
- Gel UV gabimet më të zakonshme listën "

Përmasat
+

0.154 Metër (m)
0.172 Metër (m)
0.057 Metër (m)

Vulë
+

UV përshtatshme

Modelim i përsosur dhe i qëndrueshëm me anë të UV xheleve dhe pajisjeve të duhura: Xhelet ofrohen në ngjyra dhe në konsistencë të ndryshme dhe ato ngurtësohen me anë të një UV-llambe ose CCFL-llambe për 120 sekonda. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të UV xheleve.

LED përshtatshme

LED xhelet dhe pajisjet përkatëse mundësojnë një modelim të shpejtë të thonjëve: LED-xhelet ngurtësohen në një LED-llambë ose CCFL-llambë për 30-90 sekonda apo si zakonisht nën UV-llambat për 120 sekonda, janë të tretshme dhe nuk kanë nevojë të gërryhen. Artikujt e shënuar me këtë etiketë janë të përshtatshme për aplikim të LED- xheleve.

Acid-falas

Ju jeni alergjik dhe nuk duan të heqin dorë nga thonjtë ende e bukur. Pastaj thjesht përdorin acid-free xhel, pasi kjo është nuk alergjik.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4

Përmbledhje

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar