Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Seti Startues / Seti Manikyr

Seti Manikyr

Manikyr klasik, shtëpi, si dhe një vegël praktike në kuletë tuaj nuk duhet të bjerë në sy, përbëhet nga disa bestanteilen bazë që lejojnë një kujdes kujdes thonjsh. Gjithashtu riparime, për shembull nga snags thonjtë natyrore ose artificiale janë të mundshme me grupe dhe shpesh të parandaluar dëme shumë serioze.thonjsh qëndron bukur dhe e bukur në çdo situatë.

Themelore vendosur pajisjet manikyr është vendosur shpesh në një rast praktik. Varësi të faktit nëse caktuar është menduar për kujdesin e thonjve të plotë në shtëpi, ose të vendosen në praktikë në kuletë apo pavërtetën rast, përcakton ndryshojnë në madhësi dhe në shtrirje. Gjithmonë, megjithatë, përmbajnë një ose më shumë fotografi në shkallë të ndryshme të pastërtisë, gërshërë me cilësi të lartë thonjsh ose thonjsh gërshërë dhe pajisje të ndryshme të tilla si thikë thonjsh ose kuaj këmbët për të butë shtyjë mbrapa cuticles apo pastruar skajet thonjsh e fëlliqur apo xhel mbetjeve pas modelimit. Vendos për të shkuar zakonisht përmbajnë një pajisje të ngjashme themelore, por shpesh në miniaturë, ose të dyfishtë si një instrument inteligjente. Vendosur në komponentet e caktuara janë raste të bukura dhe praktike të cilat janë të mbyllura të sigurt nga një zinxhir. Ekzistojnë në varësi të rasteve të cilësisë së bërë prej plastike, lëkure imitim apo lëkurë e vërtetë për versionin luksoze.

Vendos manikyr për përdorim profesional nuk janë të destinuara të vërtetë për të udhëtuar dhe shpesh përmbajnë një gamë të konsiderueshme më të gjerë apo edhe një thonjsh elektrike thonjsh për manikyr dhe kujdesin e thonjve. Shpesh këto grupe po ashtu përmbajnë pajisjet me të cilat lëkurës mund të ruhet, për shembull, një kallo. Makina mulliri kanë ese të shumta, të ngritura me ata të cilët mund të jenë përzier me rërë dhe të lëmuar. Në veçanti, kur jo vetëm manikyr, por edhe pedikyr me Set duhet të jetë e mundur në më shumë pajisje, të tilla si gërshërë thonjsh janë të nevojshme. Kjo është për shkak të faktit se toenails janë ndërtuar shpesh shumë më të qëndrueshme se thonjtë.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€