Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Akrilik / Accessories akrilik
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Accessories akrilik

NAIL-EON Edge Trimmer - Easy Cut Smile Cut Accessories akrilik NAIL-EON Edge Trimmer - Easy Cut Smile Cut
10,39 € *
51,95 € / 100 g
Shabllonet modelim, 500er roleve Katror Accessories akrilik Shabllonet modelim, 500er roleve Katror
7,96 € *
26,53 € / 1000 g
NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh Accessories akrilik NAIL-EON pinca akriliku dhe lëkure thonjsh
8,00 € *
23,53 € / 100 g
Penela akriliku 6 Accessories akrilik Penela akriliku 6
5,28 € *
Shabllonet modelim, 500er roleve Round Accessories akrilik Shabllonet modelim, 500er roleve Round
7,96 € *
26,53 € / 1000 g
Cikë pirg Accessories akrilik Cikë pirg
3,16 € *
35,11 € / 100 g
NAIL-EON Edge Trimmer - Easy Cut Accessories akrilik NAIL-EON Edge Trimmer - Easy Cut
10,39 € *
54,68 € / 100 g
Nail kalama e Zezë Accessories akrilik Nail kalama e Zezë
1,57 € *
Çikë shkopinj 6 copa Accessories akrilik Çikë shkopinj 6 copa
7,96 € *
Modelimi templates transparente Dual Tips Accessories akrilik Modelimi templates transparente Dual Tips
7,96 € *
10,61 € / 100 g
Zgjidhje të madhe të pajisje të kualitetit të lartë akrilik të blerë në internet

Për përsosur akrilik modelimit një pajisje të kualitetit të lartë akrilik është e nevojshme. Prandaj, ne ofrojmë pajisje e madhe një raport të shkëlqyer të çmimeve të performancës. Për përzierjen në masë akrilik keni nevojë për një enë. Për këtë qëllim, Dappen Dish tonë është e madhe. Një gotë praktik dhe i guximshëm që mban rreth 2 deri 3 ml masë akrilik dhe është e lehtë për të pastruar. Mjeti më i rëndësishëm për designers thonjsh janë brushat e tij. Ne ofrojmë furçë akrilik prandaj edhe në forma dhe madhësi të ndryshme, kështu që ju më së miri mund ta përdorni atë për nevojat tuaja.

Ju do të donte thonjtë e gjatë? Ju mund të përdorni modelimit tona templates. Templates tona janë karakterizuar nga trajtimin e lehtë dhe një forcë të lartë ngjitës. Në kombinim me shkopinj tona çikë ju merrni një thonjsh në formë të përkryer me një tunel të bukur. Përndryshe, ju gjithashtu mund të përdorni pirg tonë çikë. Për udhëzime të hollësishme dhe video mund të gjendet nëse ju klikoni në sendin nën " detajet ". Kjo dhe ende një tjetër pajisje të madh akrilik për thonjtë të përsosur ju mund të gjeni këtu.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar