Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €

Ne i ndihmojmë aty ku mundemi

Ne jemi të kënaqur për të njoftuar se ne kemi ngritur një numër të ri të shërbimit, ku na Mo.-Fr. gjatë orëve tona për zyrat Ora 10:00-16:00 (CET), Mon-Fri 9:00-03:00 (GMT) mund të arrihet. Pra, nëse ju keni ndonjë pyetje, ju lutem zgjidhni gjuhën tuaj nga thërija Kent sipas tabelës më poshtë për numrin e duhur për ju dhe të na telefononi për këtë.

German
+49 (0) 2428/8198991
English
+49 (0) 2428/8198992
France
+49 (0) 2428/8198994
Italy
+49 (0) 2428/8198995
Nethderlands
+49 (0) 2428/8198992
Portgual
+49 (0) 2428/8198997
Spain
+49 (0) 2428/8198998
Finnland
+49 (0) 2428/8198993
15:00 - 16:00 Uhr (MEZ)
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar