Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu:
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Dizajn thonjsh Krishtlindjeve

NDED xhel faza 1 qartë | NDED 5 ml Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NDED xhel faza 1 qartë | NDED 5 ml
3,12 € *
62,40 € / 100 ml
NDED 4 tuba UV pajisje me ndriçim Argjend Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NDED 4 tuba UV pajisje me ndriçim Argjend
19,33 € *
11,05 € / 1000 g
Pluhur vezullues e bardhë Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Pluhur vezullues e bardhë
1,48 € *
3,08 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë EDITION Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NDED xhel me ngjyrë EDITION
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë PURE Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NDED xhel me ngjyrë PURE
2,26 € *
45,20 € / 100 ml
Laps për thonj Argjend shkëlqim Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Laps për thonj Argjend shkëlqim
1,53 € *
6,38 € / 100 g
Pluhur vezullues Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Pluhur vezullues
0,98 € *
5,44 € / 100 g
Laps për thonj Kuqe Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Laps për thonj Kuqe
1,53 € *
6,38 € / 100 g
nded Akrilik shkëlqim pluhur ar 5g Dizajn thonjsh Krishtlindjeve nded Akrilik shkëlqim pluhur ar 5g
2,31 € *
46,20 € / 100 g
NDED xhel mbushës NDED 5 ml Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NDED xhel mbushës NDED 5 ml
3,16 € *
63,20 € / 100 ml
NDED xhel me ngjyrë EDITION Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NDED xhel me ngjyrë EDITION
1,29 € *
25,80 € / 100 ml
Pluhur vezullues Glitter Red Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Pluhur vezullues Glitter Red
1,59 € *
8,83 € / 100 g
nded Akrilik konfeti pluhur ngjyrë e ngjyrosur 5g Dizajn thonjsh Krishtlindjeve nded Akrilik konfeti pluhur ngjyrë e ngjyrosur 5g
2,31 € *
46,20 € / 100 g
Laps për thonj Shkëlqim ar Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Laps për thonj Shkëlqim ar
1,53 € *
6,38 € / 100 g
Pluhur vezullues ar Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Pluhur vezullues ar
1,59 € *
8,83 € / 100 g
Laps për thonj Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Laps për thonj
2,59 € *
5,18 € / 100 g
Temina për thonj Smeraldi Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Temina për thonj Smeraldi
0,14 € *
0,70 € / 100 g
-42%
Kordele thonjsh Ar Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Kordele thonjsh Ar
0,26 € *
0,87 € / 100 g
-47%
NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NAIL-EON UV gozhdë polish jashtëzakonisht Glitter
5,19 € *
34,60 € / 100 ml
Shtresë vezulluese Ar Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Shtresë vezulluese Ar
1,59 € *
8,83 € / 100 g
Nail petë - Gold 1 Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Nail petë - Gold 1
2,07 € *
34,50 € / 100 g
Film thonjsh Argjend Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Film thonjsh Argjend
0,68 € *
3,78 € / 100 g
-61%
NDED manikyr me ngjyrë PURE Bordeaux 61 | 15ml Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NDED manikyr me ngjyrë PURE Bordeaux 61 | 15ml
3,89 € *
25,93 € / 100 ml
Pluhur vezullues e gjelbër Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Pluhur vezullues e gjelbër
0,48 € *
2,67 € / 100 g
-61%
NDED xhel me ngjyrë PEARL Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NDED xhel me ngjyrë PEARL
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
Pluhur vezullues pyll Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Pluhur vezullues pyll
1,59 € *
8,83 € / 100 g
Film thonjsh Ar Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Film thonjsh Ar
2,26 € *
12,56 € / 100 g
Shtresë vezulluese Argjend Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Shtresë vezulluese Argjend
1,59 € *
8,83 € / 100 g
NDED pluhur akriliku me ngjyrë Copper Shimmer | 5 g Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NDED pluhur akriliku me ngjyrë Copper Shimmer | 5 g
2,31 € *
46,20 € / 100 g
Template KONAD Vula M3 Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Template KONAD Vula M3
2,26 € *
5,65 € / 100 g
Nail art Shirita flitter vezullues Ar Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Nail art Shirita flitter vezullues Ar
0,32 € *
1,78 € / 100 g
-60%
NDED manikyr me ngjyrë PURE Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NDED manikyr me ngjyrë PURE
3,52 € *
23,47 € / 100 ml
Shtresë vezulluese E gjelbër Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Shtresë vezulluese E gjelbër
0,48 € *
2,67 € / 100 g
-61%
Kordele thonjsh Kuqe Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Kordele thonjsh Kuqe
0,26 € *
0,87 € / 100 g
-47%
nded Pluhur akrilik ngjyra temat stoli bardhë 5g Dizajn thonjsh Krishtlindjeve nded Pluhur akrilik ngjyra temat stoli bardhë 5g
3,08 € *
61,60 € / 100 g
NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim Dizajn thonjsh Krishtlindjeve NDED xhel me ngjyrë dhe me shkëlqim
2,59 € *
51,80 € / 100 ml
Template KONAD Vula M59 Dizajn thonjsh Krishtlindjeve Template KONAD Vula M59
2,26 € *
5,65 € / 100 g
Gjithkush dëshiron për një të veçantë dizajn thonjsh përrallë e Krishtlindjeve.
Këtu janë disa nga produktet që ju mund të arrijnë nën armë me një dizajn thonjsh Krishtlindjes. Nëse ju bëj të bukur thonjtë me një grusht ose stickers të ndryshme të Krishtlindjeve, këtu ju do të gjeni një të drejtë.

Shikoni në dyqanin tonë online dhe të magjepsur nga produktet e ndryshme.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar