Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu:
Prodhues manikyr me Krishtlindjeve të vendosur për 5 studiot e thonjve
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Në artin gozhdë nuk është vështirë se çdo gjë që nuk mund të arrihet. me shumë elemente të ndryshme të artit gozhdë, ju mund të arrijnë më të bukur Krijimet. Nuk janë thjesht ka kufij të ideve tuaja. Elementet e ndryshme përdorur në artin gozhdë mund të kombinohen së bashku të përkryer, kështu që shkon me manikyrin e thonjve. Për çdo rast është e dëshirueshme që të ketë dizajn gozhdë duhur. Sidomos për raste të veçanta, thonjtë duhet të shikoni edhe më shumë bukur. Krishtlindje është një nga kërkuar raste të veçanta. Le thonjtë vetëtin tuaj dhe të shkëlqejë me Krishtlindjeve Set tonë. Përdorni llak me ngjyrë si një bazë për një cilësi gozhdë të projektimit. Shto thekson gaz duke përdorur, për shembull, rhinestones. përdorin gozhdë artit të produkteve të ndryshme për të konkurruar me shkëlqim e qirinj në Pema e Krishtlindjeve.

me tonë Bëje ju mund të krijoni një dizajn gozhdë duhur për Krishtlindje. Ju nuk do të jetë në gjendje për të shpëtuar nga shikimet ziliqar.Caktuar është i përshtatshëm për thonjtë artificiale, si edhe për thonjtë natyrore. Në varësi të dëshirave tuaja, ju mund të shkoni për klasike elegante apo të shokuar dhe dizajn modern gozhdë. Luajnë rreth me elementet dhe ju mund të krijoni idetë tuaja.

ju dhe klientët tuaj do të jetë i bindur nga produktet tona. Ato përputhen me lartë Standardet evropiane, dhe janë rezultat i risitë e fundit të hulumtimit xhel UV. Ata janë të cilësisë më të lartë. Klientët tuaj do të ju falenderoj me tyre kënaqësinë dhe besnikërinë.

Ky grup përmban nenet e mëposhtme: 3156, 3140, 3180, 4327

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar