Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme

Substanca të lëngshme

Filter articles
1 2
NDED ngjitës special për tipsa Substanca të lëngshme NDED ngjitës special për tipsa
from 0,59 € *
29,50 € / 100 g
NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve Substanca të lëngshme NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve
from 0,95 € *
19,00 € / 100 ml
NAIL-EON Remove Wraps Substanca të lëngshme NAIL-EON Remove Wraps
from 1,20 € *
7,50 € / 100 g
Vaskë manikyri Substanca të lëngshme Vaskë manikyri
from 1,25 € *
1,12 € / 100 g
Krem Elina për duar dhe thonj Substanca të lëngshme Krem Elina për duar dhe thonj
1,25 € *
1,25 € / 100 g
Krem mirëmbajtës për lëkurën Elina Substanca të lëngshme Krem mirëmbajtës për lëkurën Elina
1,25 € *
1,14 € / 100 g
nded Primer - abetare për thonjtë Substanca të lëngshme nded Primer - abetare për thonjtë
from 1,25 € *
25,00 € / 100 ml
Kamill Hand dhe Nail Cream Substanca të lëngshme Kamill Hand dhe Nail Cream
1,25 € *
4,17 € / 100 ml
Elina krem ​​këmbë dhe kujdesit Balsman Substanca të lëngshme Elina krem ​​këmbë dhe kujdesit Balsman
1,25 € *
0,83 € / 100 ml
NDED solucion i lëngshëm për përgatitjen e thoit Substanca të lëngshme NDED solucion i lëngshëm për përgatitjen e thoit
from 1,45 € *
9,67 € / 100 ml
NDED  pastrues për mbetjet e ngjitësit Substanca të lëngshme NDED pastrues për mbetjet e ngjitësit
1,45 € *
4,83 € / 100 ml
Vylet Nails mbulues tipsash Substanca të lëngshme Vylet Nails mbulues tipsash
1,45 € *
9,67 € / 100 ml
nded Thonjsh pastruese Standard Substanca të lëngshme nded Thonjsh pastruese Standard
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
NDED одмашћивање Substanca të lëngshme NDED одмашћивање
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
NDED pastrues special thonjsh Substanca të lëngshme NDED pastrues special thonjsh
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
NDED hollues manikyri Substanca të lëngshme NDED hollues manikyri
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
Vylet Nails vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve Substanca të lëngshme Vylet Nails vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve
from 1,95 € *
13,00 € / 100 ml
NDED mbulues tipsash Substanca të lëngshme NDED mbulues tipsash
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
NDED pastrues manikyri Substanca të lëngshme NDED pastrues manikyri
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
NDED tretës tipsash Substanca të lëngshme NDED tretës tipsash
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
Vylet Nails pastrues manikyri Substanca të lëngshme Vylet Nails pastrues manikyri
1,95 € *
1,95 € / 100 ml
nded pastrues manikyri me kuti dhe sfungjer Substanca të lëngshme nded pastrues manikyri me kuti dhe sfungjer
2,45 € *
1,63 € / 100 g
nded Soak-Off tretës xheli Substanca të lëngshme nded Soak-Off tretës xheli
from 2,45 € *
2,45 € / 100 ml
Vylet Nails tretës tipsash Substanca të lëngshme Vylet Nails tretës tipsash
2,45 € *
2,45 € / 100 ml
Vylet Nails pastrues thonjsh Substanca të lëngshme Vylet Nails pastrues thonjsh
2,45 € *
2,45 € / 100 ml
Vylet Nails pastrues thonjsh pa aromatikë Substanca të lëngshme Vylet Nails pastrues thonjsh pa aromatikë
2,45 € *
2,45 € / 100 ml
NDED laps për trajtimin e lëkurës së thonjve Substanca të lëngshme NDED laps për trajtimin e lëkurës së thonjve
2,45 € *
7,66 € / 100 g
NDED laps korrigjues për manikyrin Substanca të lëngshme NDED laps korrigjues për manikyrin
2,45 € *
4,90 € / 100 g
Vylet Nails hollues manikyri Substanca të lëngshme Vylet Nails hollues manikyri
2,45 € *
2,45 € / 100 ml
nded Manikyrin e thonjve mbartës pa aceton Substanca të lëngshme nded Manikyrin e thonjve mbartës pa aceton
from 2,45 € *
2,45 € / 100 ml
Vylet Nails mbushës Substanca të lëngshme Vylet Nails mbushës
2,95 € *
19,67 € / 100 ml
NDED tharëse manikyri Substanca të lëngshme NDED tharëse manikyri
from 2,95 € *
2,95 € / 100 ml
NDED mbushës për të carat Substanca të lëngshme NDED mbushës për të carat
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED izolues thonjsh kundra diellit Substanca të lëngshme NDED izolues thonjsh kundra diellit
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
nded Nagelhautentferner Substanca të lëngshme nded Nagelhautentferner
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED ngjitës special për thonjtë Substanca të lëngshme NDED ngjitës special për thonjtë
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel Substanca të lëngshme nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Top Coat 15 ml Substanca të lëngshme Top Coat 15 ml
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Sun blocker 15 ml Substanca të lëngshme Sun blocker 15 ml
3,95 € *
26,33 € / 100 ml

Ju lutem zgjidhni duhur nën-kategori të Substanca të lëngshme:

Përgatitja dhe përfundimi
Nëse keni thonj problematikë, delikatë, që thyen lehtë, thonj pa fuqi dhe të thatë – dhe keni provuar të gjitha mundësitë e mundshme për të zgjidhur këto probleme por nuk keni pasur sukses, ne ju rekomandojmë të provoni manikyrin special të NailDesign...
Pastrimi, dezinfektimi + largimi
Për të gjitha design gozhdë gozhdë modelimit sistemeve. Thonjtë artificiale dhe pajisje: thonjtë të lëngshme për cilësi më të lartë direkt nga prodhuesi design gozhdë. Mesme isopropanol janë gjithashtu të domosdoshme për thonjtë. pastrim siguron hartimin.
Përkujdesja ndaj thonjve
Nëse përkujdesi për thonjtë natyralë do të ishte vetëm lyerja bukur me manikyr apo thjeshtë ngjitja sipër tyre e thonjve artificialë, kjo mund të ishte e bukur për tu parë, por nuk do të ishte një përkujdesje që zgjat. Ngjitja e vazhdueshme e thonjve...

Secili nga ne admiron një dizenjo thonjsh atraktive, por askush nga ne nuk e di sesa punë nevojitet për të modeluar thonjtë. Ai që të paktën njëherë ka provuar të modelojë vetë thonj ka mësuar nga përvoja se përveç punës precize nevojiten edhe produkte të ndryshme në mënyrë që rezultati të jetë shpërblyes. Ndër solucionet e lëngshme që nevojiten për të pastruar manikyrin e vjetër përfshihet edhe pastruesi i manikyrit i cili duhet të jetë cilësor. Pastruesi i thonjve Vylet-Nails pa aceton i përshtatshëm për thonj artificialë dhe natyralë nuk është vetëm i shëndetshëm por edhe pengon tharjen e thonjve dhe ruan të butë lëkurën e thoit. Praktik është edhe pastruesi i thonjve (kanoçe) me sfungjer i përshtatshëm për pastrimin e manikyrit tek thonjtë e gërvishtur. Pastrimi i lodhshëm i xhelit me limë mund të shoqërohet me tretësin Soak off – Gel. Në fund për të përmirësuar mbajtjen midis thonjve natyralë dhe atyre artificialë ju duhet të përdorni një bashkues thonjsh. Kur cilësia e tij është e mirë ai është perfekt për tu aplikuar mbi thonjtë natyralë para se të fillohet me modelimin e thonjve. Nëse ju ndodh që thoi juaj të lëndohet diku, ne ju këshillojmë të përdorni një solucion dezinfektimi për thonjtë. Për këtë është i përshtatshëm pastruesi i lëkurës së thonjve. Ai zbut lëkurën në mënyrë që ajo të zmbrapset dhe të krijojë terren për pastrim.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€