Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi

Pastrimi, dezinfektimi + largimi

NDED pastrues special thonjsh Pastrimi, dezinfektimi + largimi NDED pastrues special thonjsh
from 1,37 € *
1,37 € / 100 ml
-30%
nded Thonjsh pastruese Standard Pastrimi, dezinfektimi + largimi nded Thonjsh pastruese Standard
from 2,22 € *
2,22 € / 100 ml
-30%
nded Soak-Off tretës xheli Pastrimi, dezinfektimi + largimi nded Soak-Off tretës xheli
from 1,37 € *
1,37 € / 100 ml
-30%
NDED одмашћивање Pastrimi, dezinfektimi + largimi NDED одмашћивање
from 2,22 € *
2,22 € / 100 ml
-30%
NDED tretës tipsash Pastrimi, dezinfektimi + largimi NDED tretës tipsash
from 2,00 € *
2,00 € / 100 ml
-30%
Vylet Nails pastrues thonjsh pa aromatikë Pastrimi, dezinfektimi + largimi Vylet Nails pastrues thonjsh pa aromatikë
2,45 € *
2,45 € / 100 ml
nded Manikyrin e thonjve mbartës pa aceton Pastrimi, dezinfektimi + largimi nded Manikyrin e thonjve mbartës pa aceton
from 2,07 € *
2,07 € / 100 ml
-30%
nded Duftnagellackentferner acetonfrei Pastrimi, dezinfektimi + largimi nded Duftnagellackentferner acetonfrei
from 1,26 € *
1,26 € / 100 ml
-30%
NAIL-EON Remove Wraps Thin Foil 100 Pastrimi, dezinfektimi + largimi NAIL-EON Remove Wraps Thin Foil 100
4,64 € *
4,00 € / 100 g
NDED pastrues manikyri Pastrimi, dezinfektimi + largimi NDED pastrues manikyri
from 1,37 € *
1,37 € / 100 ml
-30%
NDED  pastrues për mbetjet e ngjitësit Pastrimi, dezinfektimi + largimi NDED pastrues për mbetjet e ngjitësit
1,37 € *
4,57 € / 100 ml
-30%
Sterillium Classic Pure Pastrimi, dezinfektimi + largimi Sterillium Classic Pure
from 5,00 € *
10,00 € / 1000 ml
-30%
NAIL-EON Remove Wraps Foil 10 Pastrimi, dezinfektimi + largimi NAIL-EON Remove Wraps Foil 10
1,23 € *
7,69 € / 100 g
-30%
Vylet Nails pastrues thonjsh Pastrimi, dezinfektimi + largimi Vylet Nails pastrues thonjsh
1,72 € *
1,72 € / 100 ml
-30%
Koncentrohuni për instrumente dezinfektuese dhe pajisje 480ml Pastrimi, dezinfektimi + largimi Koncentrohuni për instrumente dezinfektuese dhe pajisje 480ml
11,93 € *
24,85 € / 1000 ml
-30%
NAIL-EON Remove Wraps Soft 240 Pastrimi, dezinfektimi + largimi NAIL-EON Remove Wraps Soft 240
16,24 € *
8,73 € / 100 g
shishe nded për mbartës thua polonisht me sfungjer Pastrimi, dezinfektimi + largimi shishe nded për mbartës thua polonisht me sfungjer
1,46 € *
5,84 € / 100 g
-30%
Vylet Nails tretës tipsash Pastrimi, dezinfektimi + largimi Vylet Nails tretës tipsash
2,21 € *
2,21 € / 100 ml
-30%
Dezinfektues për të gjitha sipërfaqet me aromë 5L Pastrimi, dezinfektimi + largimi Dezinfektues për të gjitha sipërfaqet me aromë 5L
37,09 € *
7,42 € / 1000 ml
-30%
Koncentrohuni për instrumente dezinfektuese dhe pajisje 1900ml Pastrimi, dezinfektimi + largimi Koncentrohuni për instrumente dezinfektuese dhe pajisje 1900ml
38,44 € *
20,23 € / 1000 ml
-30%
Soak-Off njomës thonjsh Pastrimi, dezinfektimi + largimi Soak-Off njomës thonjsh
5,57 € *
5,57 € / 100 g
-30%
nded pastrues manikyri me kuti dhe sfungjer Pastrimi, dezinfektimi + largimi nded pastrues manikyri me kuti dhe sfungjer
2,07 € *
1,38 € / 100 g
-30%
Vylet Nails pastrues manikyri Pastrimi, dezinfektimi + largimi Vylet Nails pastrues manikyri
2,07 € *
2,07 € / 100 ml
-30%
Bacillol 30 Foam Pastrimi, dezinfektimi + largimi Bacillol 30 Foam
10,09 € *
20,18 € / 100 ml
-30%
NAIL-EON UV Nagellack Perlmutt Pastrimi, dezinfektimi + largimi NAIL-EON UV Nagellack Perlmutt
3,47 € *
23,13 € / 100 ml
-30%
Dezinfektues i lengut Higjiena AHD 1000 1L Pastrimi, dezinfektimi + largimi Dezinfektues i lengut Higjiena AHD 1000 1L
11,84 € *
11,84 € / 1000 ml
Koncentrat dezinfektues Aniosym DD1 1L Pastrimi, dezinfektimi + largimi Koncentrat dezinfektues Aniosym DD1 1L
45,71 € *
45,71 € / 1000 ml
mbrojtja e të përballet me Pastrimi, dezinfektimi + largimi mbrojtja e të përballet me
22,13 € *
-30%

Për të gjitha design gozhdë gozhdë modelimit sistemeve. Thonjtë artificiale dhe pajisje: thonjtë të lëngshme për cilësi më të lartë direkt nga prodhuesi design gozhdë. Mesme isopropanol janë gjithashtu të domosdoshme për thonjtë. pastrim siguron hartimin gozhdë punën e mundur embrion-free.

Përdorim të pastër, pas kurimit të xhel nën dritën ultraviolete për të pastruar gozhdë gisht dhe për të ulur shtresa e dispersionit.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€