Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Hartman/Bode sanitizer dorë sterillium mbron kundër viruseve dhe kërpudhave
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Fingernails dezinfektim dorë është i përshtatshëm për të gjitha fushat e shëndetit publik të lidhura. sanitizer thoi dorë nga prodhuesi design gozhdë Nail-Design-euro-Discount është për mprehtë studiot dhe Beauty Salons.

- Fingernails Sanitizer Hand

- design shumta gozhdë produkt kundër viruseve, bakterieve, kërpudhave

- Shumë compatibility të mirë të lëkurës

- HBV, herpes papova, Rota dhe virusi vaccinia, HIV
Dezinfektim në 3 minuta

- kujdes Excellent lëkurës prona edhe kur përdoret vazhdimisht

Aplikime
- përshtatshëm për të gjitha fushat e shëndetit publik të lidhura

- Tattoo Piercing dhe Salons, Beauty Salons, dezinfektim higjienik dhe kirurgjike dorë
Për shembull, në gjithë zonën e stacionit, në zonën e funksionale (kirurgjike, kujdesi intensiv, departamenti infektive),
për ambulancat, ambulanca, laboratore, praktika e mjekut në shëndetësi në shtëpi,
Vjetër dhe të mitur kujdes, etj "

Përmasat
+
0.088 Metër (m)
0.085 Metër (m)
0.21 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.5556
Përmbledhje
5
5
4
4
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar