Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 49 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
NDED Higjena Spray 80% - Premium Higjena Spray për modelimin e thonjve dhe manikyr
Details
+

Butonin nded spray higjiena mund të përdoret për pastrimin e duarve dhe sipërfaqeve, për aq kohë sa ajo nuk ka marrë në plagë të hapura. kompozime të ngjashme përbëjnë bazën në dezinfektues të certifikuar.

Ky dizajn produkt gozhdë nuk është vërtetuar, pasi ajo nuk mund të plotësohen në kushte pa mikrobe, por edhe vepron si i tillë. Për të siguruar një standard të higjienës në çdo Nagelstudio regjistruar ne theksojmë se disinfectants mund të transferohen vetëm për përdorimin e tij, për rishitje vetëm në kushte të pa mikrobe.

Përveç nded Nagelmodellage Higjienës Spray ne ofrojmë për lëngjet tona për duart të ndryshme certifikuar pastrimit, dezinfektimit + heqjen edhe - dhe dezinfektues sipërfaqe nga Hartman. Për produktet për dizajn gozhdë dezinfektim vetëm shikoni në numrat pika 4173 30 Bacillol shkumë, 4175 dhe 4176 Sterillium klasik të pastër dhe 4178 Bacillol 30 shkumë me llak shkumë.

Gjithashtu për planin tuaj shëndetësor në sallon bukurie, produkt drejtë është. Nail Studio Higjena Cleaner është posaçërisht pa ngjyra, - dhe aromat dhe i përgatitur pa vaj, e cila rezulton në aderimin më të mirë të sistemeve të projektimit gozhdë rezultojnë se sa me pastrues konvencionale.

Ai është gjithashtu i aldehyde lirë, duke rezultuar në pajtueshmërinë mirë me veten. Për shkak të avullimit të shpejtë dhe të mbetjeve pa është në këtë produkt të projektimit gozhdë të pastër optimale. NDED Higjena Spray 80% - Premium Higjena Spray për gozhdë modelimit, manicures dhe Alternative.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.8519
Përmbledhje
5
23
4
4
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar