Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
nded Nail pastër të butë - Nail Cleaner butë për pastrimin e butë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Si një lëng special për pastrimin e gozhdë natyrore e nded pastër gozhdë përket butë - Nail Cleaner butë domosdoshmërisht pajisje artit gozhdë. 70% isopropyl alkool të sigurojë një efekt dezinfektimin, në mënyrë që jo vetëm pastrimi, por edhe higjiena në çdo kohë të merren parasysh. Cleaner është përdorur për degreasing dhe pastrimin e pjatë gozhdë para pikturë ose para modelimit gozhdë.

Një tjetër kërkesë për fshesë me gozhdë nga kategori pastrim, dezinfektim dhe heqjen e nded ka edhe gjatë Gelmodellage. Rezulton pas shërimin e shtresave xhel shtresa ngjitet mund të hiqet lehtë dhe plotësisht me të pastër gozhdë. Kjo siguron që shtresa tjetër e mban të sigurt. Gjithashtu, akrilik, tekstil me fije qelqi dhe manikyrin e thonjve mund të hiqet me lëng lehtë. Për zbatimin e nded është aplikuar në një të pastër gozhdë Zellette, gozhdë është fshihen me Zellette ngopura deri madje edhe mbetjet e fundit të bojës apo yndyrat larg nga gozhdë. Për depozitat kokëfortë sipërfaqe gozhdë mund të ngjyhet me të pastër. Varësi të faktit nëse Nail Cleaner është i punësuar butë në fushën private apo profesionale, madhësive të ndryshme enë prej 100 deri në 5000 ml janë në dispozicion. Shishe për mbushjen janë gjithashtu në dispozicion këtu në dyqan! NDED Nail Cleaner Mild - Premium Nail-Cleaner Soft 70% isopropyl alkool për modelimit gozhdë, manicures dhe Alternative.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar