Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NDED pastrues manikyri
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Thonj artificiale gozhdë mbartës llak - harton artit gozhdë direkt nga prodhuesi Nail-Design-Euro Discount-, për përdorim në studio profesionale gozhdë ose në shtëpi.
Thonj artificiale gozhdë mbartës llak - harton artit gozhdë mban cuticles butë dhe i ndalon ata nga tharje.

- # # Artikel është pa aceton

- Thonj artificiale gozhdë mbartës llak - harton artit gozhdë është bërë nga përbërësit e butë që janë të butë të mjaftueshme për përdorim në të dy thonjtë artificiale dhe natyrore "

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4
Përmbledhje
5
2
4
4
3
0
2
1
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar