Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Speciale pastër thonjsh e nded për përdorim profesional
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Fingernails Nailcleaner për degreasing dhe pastrimin e thonjve natyrore. thonjtë Nailcleaner për dizajn gozhdë profesional pa aromat shtesë, vajra dhe ngjyra 100 detyrim%.

- Fingernails Nailcleaner direkt nga prodhuesi Nail Design-euro-Discount për degreasing dhe
Thonjtë Clean natyrore

- Fingernails Nailcleaner shtesë, aromë vajra dhe ngjyra detyrim 100%

- Perfect për thonjtë natyrore dhe artificiale (aceton-free)

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.8
Përmbledhje
5
58
4
19
3
1
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar