Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
Mbartës djersitje në mënyrë efektive për degreasing e thonjve

Details
+

Fingernails Clean Off Zgjidhja direkt nga prodhuesi Nail Design është mbartës i përsosur yndyrat për thonj. Fingernails Clean Off Zgjidhja është tretës të veçantë për degreasing thonjtë para dhe pas modelimit design gozhdë.

Clean thonjtë Off Zgjidhja e cilësisë më të lartë për dizajn gozhdë profesional.

- Clean Off Zgjidhja është degreaser përkryer për thonjtë

- Off Fingernails Clean Zgjidhja është një tretës të veçantë për degreasing e thonjve para dhe pas modelimit të projektimit gozhdë

- Përmbajtja: 100ml

nga 25 copë. unlabeled në dispozicion

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.2

Përmbledhje

5
45
4
16
3
5
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar