Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
NDED tretës tipsash
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

mbartës thua është zgjidhje e përkryer qoftë se ju keni ngjitur herë tip gabuar. mbartës thua për dizajn profesional studio gozhdë gozhdë design direkt nga prodhuesi zbritje-euro.

- Nails mbartës zgjidhje e thjeshtë, nëse ndonjëherë design tip gozhdë (art gozhdë)
kanë aderuar gabuar

- mbartës Nails për heqjen qenë edhe mbërthyer Këshilla (aceton)

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.2632
Përmbledhje
5
9
4
8
3
1
2
0
1
1

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar