Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 49 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Pastrues nded higjienike
Details
+

Detergjent nded higjienike: përmbajtja e 80% alkool. Nded pastrues higjieno - përmbajtja e 80% alkool - vepron në bazë të alkoolit ujë të përzierje antibakteriale dhe antiseptik. Pastër përforcuar nga mbrojtjen kundër infeksioneve dhe sëmundjeve në sallon bukurie tuaj. Ajo mund të përdoret për pastrimin e duarve dhe të sipërfaqeve, për aq kohë sa ai i merr në plagë të hapura. Kompozime të ngjashme janë bazë në disinfectants certifikuar. Ky produkt nuk është vërtetuar, sepse nuk mund të plotësohet në kushte të pa mikrobe, por vepron edhe baktericid, këpurdhëvrasës dhe virucidal pjesërisht. Për të siguruar një standard higjienike në çdo Nail Salon njoftoi, ne dukje se dezinfektues mund të transferohen vetëm për përdorim personal, për rishitje vetëm në kushte pa mikrobe. Përveç pastrues higjienike nded që ne ofrojmë në kategorinë e lëngjeve për pastrim, dezinfektim dhe largimin e ndryshme të certifikuar + duart - dhe dezinfektim sipërfaqe agjent nga Hartman. Produktet për dezinfektim të marrë një sy në numrat pika 4173 shkumë Bacillol 30, 4175 dhe 4176 dhe 4178 Sterillium klasike të pastër Bacillol 30 spray me shkumë. Gjithashtu për planin tuaj shëndetësor në sallon bukurie është produkt perfekt.

Pastrues higjienik është posaçërisht pa ngjyra, - dhe parfume dhe e bëri pa vaj, i cili ka një kontroll më të mirë për sistemet e projektimit gozhdë për të ndjekur se pastrues konvencionale. Ai është gjithashtu aldehyde pa, e cila sjell compatibility më të mirë me ta. Për shkak të avullimit të shpejtë dhe të plotë është ky produkt është mirë të pastër.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.8519
Përmbledhje
5
23
4
4
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar