Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 49 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Higjiena llak për pastrim, dezinfektim dhe heqjen e baktereve
Details
+

Puna e kujdesshme dhe një nivel të lartë të higjienës të luajë një rol të rëndësishëm në modelimin e thonjve. Për operacionet e pastrimit dhe largimit lëngjeve të ndryshme janë përdorur, veçanërisht punës higjienike është e mundur me llak higjienës Vylet Nails.

Higjiena Spray përbëhet nga 80% izopropanoli dhe 20% ujë. Kjo përzierje ka provuar vetë në fushën e mjekësisë për një kohë të gjatë dhe është ideale për pastrimin. Kontaminimet janë hequr në mënyrë të besueshme, pastruar mjedisin e punës higjienike. Isopropanol është një i pangjyrë, të paqëndrueshme dhe shumë të ndezshme. Në përqëndrime të larta, avujt mund të shkaktojë efekte narkotike. Në kërkesën për këtë arsye është një ventilim të mjaftueshëm dhoma të parë për. 80/20 Përzierje Raporti Higjena Spray është ideale për sallon gozhdë dhe të vendosur, pavarësisht përmbajtjes së ujit të efektit të saj pastrimit. Higjiena Spray në shishe 250ml mund të shpërndahen imët nga njësi injeksion. Kur përdorni duhet të sigurohet se një pluhur i imët nuk hyn zbatohen për të hapur plagët ose mukozës. Vylet-Nails Higjena Spray - Higjiena Professional Spray për thonjtë, manikyr francez dhe pedikyr.


Përmasat
+
0.051 Metër (m)
0.05 Metër (m)
0.167 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar