Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 49 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Higjiena llak për pastrim, dezinfektim dhe heqjen e baktereve
Details
+

Vylet Nails detergjent higjienike: aktet 80% alkool në bazë të përzierje optimale me ujë-alkool pjesërisht baktericid, këpurdhëvrasës dhe virucidal. Përzierje prodhon sulmin më të mirë në sipërfaqen e baktereve nga komponenti i ujit dhe shkatërrimin e qelizave të alkoolit. Prandaj, përzierjet të ngjashme janë përdorur si dezinfektues. Në studio tuaj të pastër është t'ju ndihmojë të mirë dezinfektoj duart dhe sipërfaqeve. Ajo ofron konsumatorëve dhe të ju jap edhe një mbrojtje të mirë kundër infeksionit dhe sëmundjeve. Higjiena dhe dezinfektimi është e shkruar të mëdha në sallonet e bukurisë, në mënyrë ne sugjerojmë që dezinfektues mund të transferohen vetëm për përdorim personal. Për rishitje, ju keni nevojë për kushte të pa mikrobe. Që ne nuk kemi këto kushte, është në se produkti nuk është i certifikuar nga një dezinfektues. Pastër punon, por edhe antibacterial dhe është një mbështetje e dobishme për disinfectants tjera dhe i përshtatet të përkryer në planin tuaj shëndetësor. Përveç thonjve pastrues higjienike Vylet që ne ofrojmë në lëngje kategorinë për pastrimin e dezinfektimin e produkteve + heqjen certifikuar nga Hartman. Nuk e shihni numrat pika, 4173 dhe 4178 Bacillol Bacillol 30 30 Foam Shkumë Set dezinfektues optimale sipërfaqe dhe në numrat e produkt të 4175 dhe 4176 klasike të pastër Sterillium dezinfektues përsosur dore. Pastër është Vylet higjienike Nails aldehide, të përshtatshme bojë të lirë dhe pa aromë dhe për këtë arsye të përshtatshme për lëkurë të ndjeshme. Megjithatë, ajo nuk duhet të vijë në plagë të hapura.

Përmasat
+
0.051 Metër (m)
0.05 Metër (m)
0.167 Metër (m)
Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
5
Përmbledhje
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar