Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Pastrimi, dezinfektimi + largimi
Për dezinfektim - të Vylet-Nails cuticle llak aromë të pastër të lirë
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Vylet-Nails Nail Design Cleaner të dezinfektoj dhe të pranojnë Schwitzschicht pas kurimit të gels UV. Vylet-Nails Nail Design Cleaner direkt nga prodhuesi Vylet-thonjve me scents këndshme dhe vajra qetësues.

Nail Studio 100ml Special shtesë për studio gozhdë profesional është i lirë të aromat, vajrat dhe ngjyra 100 detyrim%.

- Nail Nails Nail Design Vylet-Cleaner për pastrimin dhe degreasing e gozhdë natyrore para modelimit design gozhdë

- Nail Nails Nail Design Vylet-Cleaner të dezinfektoj dhe për të hequr Schwitzschicht design gozhdë pas kurimit të Gels UV

- Me një aromë shumë të këndshme dhe gozhdë vajra kujdes Nail Design "

Përmasat
+
0.038 Metër (m)
0.027 Metër (m)
0.095 Metër (m)
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar