Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Përgatitja dhe përfundimi

Përgatitja dhe përfundimi

NDED ngjitës special për tipsa Përgatitja dhe përfundimi NDED ngjitës special për tipsa
from 0,59 € *
29,50 € / 100 g
nded Primer - abetare për thonjtë Përgatitja dhe përfundimi nded Primer - abetare për thonjtë
from 1,25 € *
25,00 € / 100 ml
nded Nagelhautentferner Përgatitja dhe përfundimi nded Nagelhautentferner
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED solucion i lëngshëm për përgatitjen e thoit Përgatitja dhe përfundimi NDED solucion i lëngshëm për përgatitjen e thoit
from 1,45 € *
9,67 € / 100 ml
Vylet Nails mbushës Përgatitja dhe përfundimi Vylet Nails mbushës
2,95 € *
19,67 € / 100 ml
nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel Përgatitja dhe përfundimi nded Matt Thith-Off - nënshkrimin xhel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
Zam tip me furçë 7,5g Përgatitja dhe përfundimi Zam tip me furçë 7,5g
5,15 € *
68,67 € / 100 g
NDED laps korrigjues për manikyrin Përgatitja dhe përfundimi NDED laps korrigjues për manikyrin
2,45 € *
4,90 € / 100 g
NDED izolues thonjsh kundra diellit Përgatitja dhe përfundimi NDED izolues thonjsh kundra diellit
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED ngjitës special për thonjtë Përgatitja dhe përfundimi NDED ngjitës special për thonjtë
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED hollues manikyri Përgatitja dhe përfundimi NDED hollues manikyri
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
Vylet Nails ngjitës special Përgatitja dhe përfundimi Vylet Nails ngjitës special
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails mbulues tipsash Përgatitja dhe përfundimi Vylet Nails mbulues tipsash
1,45 € *
9,67 € / 100 ml
Top Coat 15 ml Përgatitja dhe përfundimi Top Coat 15 ml
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED tharëse manikyri Përgatitja dhe përfundimi NDED tharëse manikyri
from 2,95 € *
2,95 € / 100 ml
Primer UV-LED - shtresë bazë për llak xhel Përgatitja dhe përfundimi Primer UV-LED - shtresë bazë për llak xhel
6,71 € *
44,73 € / 100 ml
NDED mbulues tipsash Përgatitja dhe përfundimi NDED mbulues tipsash
from 1,95 € *
1,95 € / 100 ml
Vylet Nails hollues manikyri Përgatitja dhe përfundimi Vylet Nails hollues manikyri
2,45 € *
2,45 € / 100 ml
Sun blocker 15 ml Përgatitja dhe përfundimi Sun blocker 15 ml
3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NDED shtresa bazë Përgatitja dhe përfundimi NDED shtresa bazë
from 4,95 € *
33,00 € / 100 ml
Vylet Nails izolues thonjsh kundra diellit Përgatitja dhe përfundimi Vylet Nails izolues thonjsh kundra diellit
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
Vylet Nails shtresa bazë Përgatitja dhe përfundimi Vylet Nails shtresa bazë
5,95 € *
39,67 € / 100 ml
UV Blocker dielli 15 ml Përgatitja dhe përfundimi UV Blocker dielli 15 ml
5,93 € *
39,53 € / 100 ml

Nëse keni thonj problematikë, delikatë, që thyen lehtë, thonj pa fuqi dhe të thatë – dhe keni provuar të gjitha mundësitë e mundshme për të zgjidhur këto probleme por nuk keni pasur sukses, ne ju rekomandojmë të provoni manikyrin special të NailDesign për të zgjidhur këtë problem kozmetik. Forcuesi i thonjve NailDesign është optimal për thonj delikat dhe të hollë, ju jep atyre përsëri forcë dhe nëse e përdorni si kurë ai ju jep përforcim intensiv thonjve tuaj. Nëse bëni pjesë në grupin e atyre që ngacmojmë dhe hanë thonjtë atëherë ju duhet të provoni thonjtë Anti Bite.

Thonjtë e çarë nuk duken aspak estetikë. Për të mbuluar këtë pamje jo të këndshme ju vjen në ndihmë mbushësi i të çarave NailDesign, të cilin ju duhet ta aplikoni para se të përdorni manikyrin.  Ai mund të përdoret edhe për të mbushur boshllëkun e krijuar midis thonjve natyralë dhe atyre artificialë. Një limim i lehtë midis tip-save dhe thonjve natyralë mundësohet nga Tip Blender NailDesign, kështu thonjtë tuaj artificialë do të duken perfekt. Për një bazë idealë që mbron dhe njëkohësisht forcon thoin tuaj ne ju rekomandojmë manikyrin Base Coat NailDesign për thonjtë tuaj natyralë. Ai i jep shkëlqim sipërfaqes së thoit dhe e bën manikyrin më jetëgjatë. Sëbashku me këtë produkt ju mund të përdorni edhe Top Coat NailDesign, i cili mbron vulën e thoit dhe forcon manikyrin që ju keni aplikuar mbi thonjtë tuaj.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€