Jua falim kostot e transportit! Për porosi me vlerë nga 119 € * vetëm për dërgimin me DHL për në

Kategoritë

Produktet e shënuar me këtë logo janë çertifikuar nga TUV SUD.

NDED ngjitës special për thonjtë

Nr. Art.: V1006
(17 Customer Reviews)
nded
0
nga 1 copë 3,32 €
nga 10 copë 3,27 €
nga 100 copë 3,18 €
nga 1000 copë 3,10 €
nga 5000 copë 3,02 €
Gati për transportim.
Koha e dorëzimit: 2 - 7 working days
Ju lutem zgjidhni Sasi!

NDED ngjitës special për thonjtë

"Nails design art UV të veçantë - vula vula 4000ml modeluar thonjtë - për studiot profesionale gozhdë Nails design art UV të veçantë -.. Vulë 4000ml direkt nga prodhuesi Nail-Design-Euro-Discount është e përkryer për të nënshkruar të gjitha thonjtë modeluar Nails design art UV të veçantë - vulë 4000ml ka për të thatë 2 minuta nën llamba UV.

Nails design art UV të veçantë - vulë 4000ml (përfundojë lartë ose pallto të lartë) është aplikuar si një manikyr gozhdë dhe ndërpreu nën dritën e pajisjes (120 sek.), Apo gjatë ditës (240 sec.) Pa probleme.

Ajo mbron të thonjve dizajn gozhdë modeluar, madje edhe në kushtet më të vështira dhe të shkëlqen edhe pas javësh.

Përveç kësaj, ajo mbron thonjtë nga yellowing dhe vepron si një sunblocker.

Mbrojtja e përkryer për thonjtë lëmuar, stampuar, ose modelimit frengjisht.

Ajo duhet të zbatohet trashë - si një xhel nënshkrimin gozhdë të projektimit dhe pastaj shtresa ngjitet duhet të pastrohen pas ".
Ngurtësim përmes ajrit

Modelim thonjësh pa pajisje ngurtësuese: Zbukuroni thonjtë natyral ose thonjtë artificial pa pajisje teknike,duke mos qenë të varur nga energjia elektrike. Produktet e shënuar me këtë etiketë ngurtësohen vetvetiu përmes ajrit.

Customer Reviews

Ju duhet të keni hyrë brenda për të shkruar një shqyrtim të
Ora:21:53 Data:09.09.2014 Vlerësimi:
Ora:15:46 Data:28.08.2014 Vlerësimi:
Ora:14:46 Data:28.06.2013 Vlerësimi:
Ora:07:58 Data:24.12.2012 Vlerësimi:
Ora:17:12 Data:25.10.2012 Vlerësimi:
Ora:20:49 Data:29.09.2012 Vlerësimi:
Ora:16:49 Data:17.09.2012 Vlerësimi:
Ora:16:49 Data:17.09.2012 Vlerësimi:
Ora:21:23 Data:05.06.2012 Vlerësimi:
Ora:20:29 Data:19.02.2012 Vlerësimi:
Ora:14:52 Data:17.02.2012 Vlerësimi:
Ora:10:04 Data:28.11.2011 Vlerësimi:
Ora:18:40 Data:23.11.2011 Vlerësimi:
Ora:11:26 Data:09.11.2011 Vlerësimi:
Ora:08:41 Data:15.01.2011 Vlerësimi:
Ora:23:44 Data:30.06.2010 Vlerësimi:
Ora:18:36 Data:25.04.2010 Vlerësimi:
Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar

Asnjë Artikuj mund të jetë që përputhet me kriteret e kërkimit tuaj. Ju lutemi të vini një fjalë të ndryshme kërkimi dhe provoni përsëri.
A keni një sugjerim për një artikull të ri? Ju jeni të mirëpritur të na tregoni.