Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Përgatitja dhe përfundimi
Ngjitës special këshillë për aderimin 100% në mes të thonjsh natyrore dhe tip thonjsh
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

Nail tip Design gozhdë ngjitës është ngjitës përsosur të veçantë me aderimin 100% në mes të gozhdë natyrore dhe gozhdë artificiale. Nail tip Design gozhdë ngjitës për studiot gozhdë profesional direkt nga prodhuesit. zam Nail në hap me kohën e hulumtimit në modelimit për thonjtë të përsosur.

Tip thua thua është një ngjitës ngjitës special me aderimin 100% në mes të gozhdë dhe artit gozhdë. Tip thua thua zam është e lehtë që rrjedhin, zam gozhdë ka qenë tuned posaçërisht për tonë Këshilla të ri Nail Studio.

Feedback
+
Vlerësimet e përgjithshme
4.6966
Përmbledhje
5
67
4
17
3
5
2
0
1
1

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar