Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Përgatitja dhe përfundimi
nded Primer - abetare për thonjtë

Details
+

Abetare nded siguron themelin e përkryer për Thonjsh mëvonshëm. Ky lëng siguron një lidhje të gjatë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme e thonjte Thonjsh natyrore dhe të gjitha sistemet e mëdha të ndërtimit. Shumë konsumatorë kanë hollë, i brishtë, i brishtë, thonjtë i yndyrshëm profesionalisht ose duhet të punojnë shumë me ujë. Aplikimi i duhur është alfa dhe omega në përgatitjen dhe të përfundojë për heqjen trajtime falas thonjte. Filloni me pastrimin thonjtë tuaj dhe dezinfektoj tyre. Tani ju të kujdeset për Thonjsh tuaj me kujdes. Buffing pjatë tuaj Thonjsh pak. Mendoni për këtë edhe në qoshet. Nëse thonjtë tuaj janë të lyer me bojë mat, ju nuk mund të hiqni tallash metali. Thith Zellette me një të pastër dhe pastroni thonjtë tuaj me atë përsëri. Pastaj abetare ynë është aplikuar masë me një furçë në thonjtë të pastër të thatë.Agjent shumë efektive bashkim është jashtëzakonisht produktive, duke e bërë përdorimin e saj shumë të përshtatshëm dhe ekonomike. Ajo gjithashtu mund të përhapet shumë mirë. Megjithatë, ju duhet të marrë kujdes të madh kur zbatohet me një furçë, se përgatitja nuk vijnë në kontakt me lëkurën ose në fund të fundit pikturuar edhe në një tip të caktuar. Ia plas pastaj nga maja më vonë, xhel / akrilik / tekstil me fije qelqi. Tani ju mund të vazhdoni hapat e mëtejshme të përpunimit, si zakonisht. Përmbajtja: 15 ml ose 4000 ml pikëmbështetje të fortë dhe nuk ka lëkurë - Shih për veten tuaj!

Vulë
+

Ngurtësim përmes ajrit

Modelim thonjësh pa pajisje ngurtësuese: Zbukuroni thonjtë natyral ose thonjtë artificial pa pajisje teknike,duke mos qenë të varur nga energjia elektrike. Produktet e shënuar me këtë etiketë ngurtësohen vetvetiu përmes ajrit.

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.6014

Përmbledhje

5
92
4
39
3
5
2
2
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar