Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Përgatitja dhe përfundimi
nded këshillë blender për tranzicione të lëmuara të thonjve artificiale për thonjtë natyrore
Ngjyra e imazheve mund të ndryshojnë.
Details
+

"Vylet-Nails Nail Tip shishe Blender me furçë fotografi më të lehtë për të shtie në tranzicionit të projektimit tip në gozhdë natyrore. Vylet-Nails Llak Këshillë Blender për studiot gozhdë profesional direkt nga prodhuesi Nail Design-Euro-Discount.

- Nail-Nails Tip Nail Vylet Blender

- Me furçë thonjsh design shishe

- Për të lehtësuar të gjithë punën e dosjeve në gozhdë tranzicionit artificiale në gozhdë natyrore "

Përmasat
+
0.034 Metër (m)
0.035 Metër (m)
0.029 Metër (m)
Vulë
+
Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar