Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
Mbi 150 xhel LED
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Përgatitja dhe përfundimi
Vylet Nails mbushës

Details
+

"Vylet-Nails abetaret design gozhdë për mbështetjen e 100%, edhe për thonjtë problem. Vylet-Nails Llak i takon abetare rrit aderimin në mes të gel UV dhe gozhdë të natyrshme për të hequr një gjë e së kaluarës!

--Vylet Nails Gell UV abetare për Nail dhe Acryl-/Fiberglas-System

- Forcimi i aderimin e projektimit xhel gozhdë ose modelim akrilik

- roughening të vogël të sipërfaqes për aderimin e përkryer

- Si të:

- Pastrimi i gozhdë natyrore me dizajn gozhdë Cleaner

- bojë Nail art abetare në gozhdë natyrore

- Mbani seconds 30 tuaja nën llamba UV

- aplikimi Easy e dizajnit tuaj gozhdë Modellierschicht

- Tung Excellent aderimin "

Përmasat
+

0.032 Metër (m)
0.03 Metër (m)
0.075 Metër (m)

Feedback
+

Vlerësimet e përgjithshme

4.666666666

Përmbledhje

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€

nded ndërkombëtar