Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Përkujdesja ndaj thonjve

Përkujdesja ndaj thonjve

NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve Përkujdesja ndaj thonjve NDED vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve
from 0,48 € *
9,60 € / 100 ml
-29%
Vylet Nails vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails vaj për trajtimin e lëkurës së thonjve
from 2,07 € *
13,80 € / 100 ml
-30%
nded trajtim me kalcium Përkujdesja ndaj thonjve nded trajtim me kalcium
1,46 € *
9,73 € / 100 ml
-30%
NDED laps për trajtimin e lëkurës së thonjve Përkujdesja ndaj thonjve NDED laps për trajtimin e lëkurës së thonjve
1,26 € *
3,94 € / 100 g
-30%
NDED laps për trajtimin e lëkurës së thonjve  Përkujdesja ndaj thonjve NDED laps për trajtimin e lëkurës së thonjve
1,80 € *
5,63 € / 100 g
NDED mbushës për të carat Përkujdesja ndaj thonjve NDED mbushës për të carat
1,22 € *
8,13 € / 100 ml
-30%
Vaskë manikyri Përkujdesja ndaj thonjve Vaskë manikyri
from 1,23 € *
1,08 € / 100 g
-30%
Vylet Nails trajtim me kalcium Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails trajtim me kalcium
2,21 € *
14,73 € / 100 ml
-30%
Vylet Nails trajtim me kalcium 15 ml Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails trajtim me kalcium 15 ml
3,15 € *
21,00 € / 100 ml
nded ndalues i ngrënies së thonjve Përkujdesja ndaj thonjve nded ndalues i ngrënies së thonjve
1,46 € *
9,73 € / 100 ml
-30%
Vylet Nails mbushës i të çarave Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails mbushës i të çarave
3,84 € *
25,60 € / 100 ml
-30%
Krem Elina për duar dhe thonj Përkujdesja ndaj thonjve Krem Elina për duar dhe thonj
from 0,84 € *
0,84 € / 100 g
-30%
Balsam Dina për duar dhe thonj Përkujdesja ndaj thonjve Balsam Dina për duar dhe thonj
0,99 € *
0,99 € / 100 ml
-30%
Krem mirëmbajtës për lëkurën Elina Përkujdesja ndaj thonjve Krem mirëmbajtës për lëkurën Elina
1,53 € *
1,39 € / 100 g
Elina krem ​​këmbë dhe kujdesit Balsman Përkujdesja ndaj thonjve Elina krem ​​këmbë dhe kujdesit Balsman
from 0,53 € *
2,65 € / 100 ml
-30%
Vylet Nails forcues thonjsh Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails forcues thonjsh
2,07 € *
13,80 € / 100 ml
-30%
Kamill Hand dhe Nail Cream Përkujdesja ndaj thonjve Kamill Hand dhe Nail Cream
0,84 € *
4,20 € / 100 ml
-30%
Krem mirëmbajtës Elina për duar dhe thonj Aloe Vera Përkujdesja ndaj thonjve Krem mirëmbajtës Elina për duar dhe thonj Aloe Vera
0,69 € *
0,41 € / 100 g
-30%
Vylet Nails kundër ngrënies së thonjve Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails kundër ngrënies së thonjve
4,37 € *
29,13 € / 100 ml
-30%
Vylet Nails forcues thonjsh 15 ml Përkujdesja ndaj thonjve Vylet Nails forcues thonjsh 15 ml
2,95 € *
19,67 € / 100 ml

Nëse përkujdesi për thonjtë natyralë do të ishte vetëm lyerja bukur me manikyr apo thjeshtë ngjitja sipër tyre e thonjve artificialë, kjo mund të ishte e bukur për tu parë, por nuk do të ishte një përkujdesje që zgjat. Ngjitja e vazhdueshme e thonjve artificialë mbi thonjtë natyralë apo lyerja e vazhdueshme e këtyre të fundit me manikyr, e parë në një periudhë afatgjatë nuk është pozitive për thonjtë, nëse ata nuk janë trajtuar siç duhet dhe rregullisht nën atë që duket. Në mënyrë indirekte kjo ndodh duke u ushqyer mirë dhe në mënyrë të balancuar; në mënyrë direkte ndodh duke përdorur produkte thonjsh cilësore. Lapsi kurativ i thonjve për shembull përmban vitamina rigjeneruese dhe mirëmban thonjtë dhe lëkurën e thonjve. Ai është i lehtë për tu përdorur dhe i përgjigjet hulumtimeve më të fundit të shkencës. I jepni thonjve tuaj një pushim të vogël, pasi të keni hequr manikyrin apo thonjtë artificialë. Vaji kurativ i thonjve furnizon dhe përforcon thonjtë delikatë dhe lëkurën e plasaritur të thonjve ndërsa panthethenate ushqen thonjtë me kalcium, duke shmangur kështu thyerjen e thonjve natyralë. Ne ju rekomandojmë kremin e duarve Elina, i cili është një produkt i mirë për përkujdesjen e thonjve dhe të lëkurës. Ajo ushqen thonjtë me lagështi, përthithet shpejt pa lënë yndyrë dhe mbron lëkurën nga sforcimet e përditshme. Ju mund ta gjeni atë edhe në formë balsami Elina.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€