Dyqan Certified internet
Hotline tonë: +49 (0) 2428/8198992
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Mbi 150 xhel LED
Nga një vlerë të rendit të 29 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Substanca të lëngshme / Përkujdesja ndaj thonjve
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet Nails mbushës i të çarave
Details
+
Vylet-Nails Nail Design Grooved Filler mbulon grooves midis gozhdë artificiale dhe gozhdë natyrore. Vylet-Nails Nail Design Grooved Filler për dizajn profesional gozhdë direkt nga prodhuesi Vylet-thonjve.

- Mbulon gjithë grooves mes gozhdë artificiale dhe gozhdë natyrore
Përmasat
+
0.033 Metër (m)
0.033 Metër (m)
0.067 Metër (m)
Vulë
+
Ngurtësim përmes ajrit

Modelim thonjësh pa pajisje ngurtësuese: Zbukuroni thonjtë natyral ose thonjtë artificial pa pajisje teknike,duke mos qenë të varur nga energjia elektrike. Produktet e shënuar me këtë etiketë ngurtësohen vetvetiu përmes ajrit.

Feedback
+

Nuk ka komente në atë gjuhë për këtë artikull.

Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€
nded ndërkombëtar