Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Tipsa thonjsh / Enët për mbushje

Enët për mbushje

Tipsa thonjsh, 50 copë qese mbushëse Enët për mbushje Tipsa thonjsh, 50 copë qese mbushëse
from 0,55 € *
0,92 € / 100 g
Mbushëse 50 copë Perfect buzëqeshje-Line Enët për mbushje Mbushëse 50 copë Perfect buzëqeshje-Line
from 0,60 € *
7,50 € / 100 g
Mbushëse 50 copë D-Këshilla Enët për mbushje Mbushëse 50 copë D-Këshilla
from 0,68 € *
17,00 € / 100 g
Mbushëse 50 copë plotë Cover Këshilla Enët për mbushje Mbushëse 50 copë plotë Cover Këshilla
from 0,55 € *
6,88 € / 100 g
Mbushëse 50 Këshilla Shën Edge Enët për mbushje Mbushëse 50 Këshilla Shën Edge
from 0,60 € *
7,50 € / 100 g
Mbushëse 50 copë kthetrat Këshilla Enët për mbushje Mbushëse 50 copë kthetrat Këshilla
from 0,68 € *
17,00 € / 100 g

Nail extensions japin design gozhdë një kontakt të veçantë. Kjo ju lejon të zgjasë thonjtë tuaj natyrore dhe duart tuaja të duken aq të pakta dhe të mirëmbahen mirë mund. Nail extensions ardhur në madhësi të ndryshme. Si operator i një studiove gozhdë ju do të gjeni se disa madhësive të janë të nevojshme më shpesh se të tjerët, thjesht për shkak se këto sasi janë të përhapura. Prandaj, ju mund të urdhërojë mbushje për përdorimin tuaj personal.

Këto çanta të përmbajë 50 këshilla në një madhësi. Kjo është më ekonomike për të blerë si gjithmonë kuti të plotë tip-top, të cilat janë përdorur më pas disa të vlerave, apo aspak e vështirë. Në mënyrë që të vazhdojë me rimbushjet rendit e nevojshme, ne ju ofrojmë kutitë bosh tip. Natyrisht, të gjitha këshilla standardet tona cilësi të lartë!


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€