Hotline tonë:
+49 (0) 2428/8198992
Dyqan Certified internet
3 vit garanci për të gjitha pajisjet
Blerje urdhëron dhe më shumë
Nga një vlerë të rendit të 59 €, ju japim shpenzimet e transportit detar!
Dhurata nga 49,00 €
Ju jeni këtu: Nail Projektimi / Tipsa thonjsh / Kutia e tipsave

Kutia e tipsave

Kutia e tipsave të thonjve me ndarje Kutia e tipsave Kutia e tipsave të thonjve me ndarje
from 1,95 € *
3,25 € / 100 g
Nageltipbox Line Perfect buzeqeshjes Kutia e tipsave Nageltipbox Line Perfect buzeqeshjes
3,45 € *
5,15 € / 100 g
Nageltipbox Stiletto Këshilla Kutia e tipsave Nageltipbox Stiletto Këshilla
3,45 € *
5,56 € / 100 g
Nageltipbox D-Këshilla Kutia e tipsave Nageltipbox D-Këshilla
3,45 € *
5,07 € / 100 g
Këshilla Nageltipbox çikë Kutia e tipsave Këshilla Nageltipbox çikë
from 4,45 € *
6,85 € / 100 g
Nageltipbox Edge Këshilla 100 St Kutia e tipsave Nageltipbox Edge Këshilla 100 St
2,25 € *
3,63 € / 100 g
Nageltipbox Claws Këshilla 100 St Kutia e tipsave Nageltipbox Claws Këshilla 100 St
4,45 € *
5,11 € / 100 g
Këshilla Mozaiku Kutia e tipsave Këshilla Mozaiku
7,45 € *
57,31 € / 100 g

Tip NDED-Box, ju mund të përshtaten me nevojat e ndryshme gozhdë themelore të klientëve tuaj menjëherë. Vendosur në mënyrë që ju mund të amaze miqtë dhe familjen tuaj, me përgatitjen tuaj në mënyrë që ata janë po aq të mirë dhe të ndiheni rehat. fleksibilitet të jashtëzakonshme e redaktimit tonë si këshilla të lehtë thonjsh NDED në Tip-Box NDED siguron që ata t'i përmbahen shumë mirë. Ata mund të jenë të shpejt, lehtë dhe effortlessly në formë dhe të modeluar. gozhdë-NDED Tipgrößen në Tip-Box NDED janë NDED gels përputhet krejtësisht, duke bërë të mundur përdorimin e abetare NDED, një efekt shumë të përmirësuar mbyllje në këshilla.


Oferta ekskluzive.Vetëm për ju. Regjistrohu tani kupon vlefshme deri 31.12.2012, sapo që një përdorues mund të shfletoni nga blerjen vlerën e 40 €
5€